Ceylanpınar`a Yoğun Bakım Ünitesi

Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Çetin, 2 aya kadar hastane bünyesinde yoğun bakım ünitesi kurulacağını söyledi.

SAĞLIK 30.07.2016 10:12:45 2895 0
Ceylanpınar`a Yoğun Bakım Ünitesi

Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesi olmaması dolayısıyla ağır hastaların büyük bir kısmı Şanlıurfa merkeze gönderiliyordu,  Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Yusuf Çetin, hastane bünyesinde yapacakları yoğun bakım ünitesiyle sevklerin azaltılacağını söyledi.
Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Çetin, 2 ay içerisinde gerekli ruhsat işlemlerinin tamamlanmasıyla beraber yoğun bakım ünitesinin kurulacağını kaydetti. Yoğun Bakım Ünitesi'nin hastaneye bağlı AFAD ek binasının bir bölümünde yapılacağını ifade eden Çetin, şunları söyledi: "Hizmete sunacağımız yoğun bakım ünitemiz 6 yataklı denizli escort. Hastanemiz bünyesine bağlı olan AFAD ek binasının bir bölümünü yoğun bakım ünitesine dönüştüreceğiz." Diye konuştu.
Hastanenin hekim durumuyla ilgili de bilgi veren Çetin, "Hastanemizde ana branşlarda eksik hekimimiz yok. Hastanemizde 2 Kadın doğum Uzmanı, 3 DâhiliyeUzmanı, 3 Çocuk hastalıkları Uzmanı, 2 Anestezi Uzmanı, 1 Genel cerrahi Uzmanı, 1 Kardiyoloji Uzmanı, 1 Radyoloji uzmanı, 1 Göğüs hastalıkları uzmanı, 1 Fizik Tedavi Uzmanı, 2 Ortopedi Uzmanı var. Ağustos ayı atamasında da Nöroloji, Üroloji, Psikiyatri, Beyin Cerrahi Uzmanıalanlarında doktor talebimiz oldu. Onlar da inşallah eylül gibi görevlerine başlarlar." dedi.