Ceylanpınar?a HastaneTrafiğini Rahatlatacak Yeni Sokak

Ceylanpınar Belediyesi, Devlet Hastanesinin etrafındaki trafik akışını rahatlatmak ve diğer sokaklarla bağlantısını gerçekleştirmek için 145 metre karelik bir binayı yıkarak yol açma çalışması yaptı.

YEREL 5.10.2013 17:23:30 2380 0
Ceylanpınar?a HastaneTrafiğini Rahatlatacak Yeni Sokak
Ceylanpınar Belediyesi, ilçenin Aydınlık Mahallesi 189'ncu Sokakta bulunan bir binayı yıkarak, devlet hastanesinin de bulunduğu 209'ncu sokağı 190 ve 191'nci sokağa bağlayarak tüm bölgede trafik akışının rahatlaması için yol açma çalışmasına başladı. Devlet Hastanesi etrafında bulunan bütün mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlarının uzunca bir süreden bu yana böyle bir taleplerinin bulunduğunu belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı İsmail Arslan, ev sahibinin rızası alınarak yapılan yıkım öncesi yaptığı konuşmada hastanenin arkasında kalan bölgedeki insanların ancak dolanarak hastaneye ulaşabildiğini, bu çalışmanın geliş gidişler ve trafiğin rahatlaması bakımından önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Açılan yeni sokakla mahallede ki  bir çok sokağın bir birine bağlantısının gerçekleşeceğinin kaydeden Arslan, ulaşım açısından önemli olan bu çalışmanın Ceylanpınar'a  hayırlı olması dileklerinde bulundu.
Belediye Meclis üyeleri, Mahalle Muhtarları, mahalle sakinleri ve çok sayıda vatandaşın da  hazır bulunduğu sokak açma çalışması, Ceylanpınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ve iş makinalarıyla başlatılan yıkım çalışmasıyla start  aldı. Yıkım çalışmalarının ardından açılan yeni sokak kısa bir sürede parke taşı ve kaldırım çalışmaları bitirilerek hizmete açılacak.