Ceylanpınar Modern Devlet Hastanesine Kavuşuyor

BELEDİYE BAŞKANI SOYLU: “PANDEMİ, HÜKÜMETİMİZİN SAĞLIK YATIRIMLARINDA NE KADAR DOĞRU KARARLAR ALDIĞINI GÖSTERMİŞTİR”

YEREL 8.01.2021 13:30:00 1253 0
Ceylanpınar Modern Devlet Hastanesine Kavuşuyor

Hükümetin sağlık yatırımlarında attığı en önemli adımlardan birisine daha kavuşmak için gün sayan Şanlıurfa’nın şirin ilçesi Ceylanpınar'da, Devlet Hastanesi inşaatı hızla devam ediyor. Yaklaşık 2 yıldır çalışmaları süren tam donanımlı 150 yatak kapasiteli devlet hastanesi ilçe halkının hizmetine girmek için artık gün sayıyor.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, inşaatı devam eden 150 yataklı Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, yüklenici firma yetkilisi Özgür Güven'den çalışmalar hakkında bilgi alırken, bu yatırımın ilçe için önemine vurgu yaptı.

“Pandemi süreci, hükümetimizin sağlık yatırımlarında ne kadar doğru kararlar aldığını göstermiştir” diyen Başkan Feyyaz Soylu, “Özellikle son 15-16 yıldır sağlık altyapısına yapılan yatırımlar ileriyi görme meselesidir. Değerli Cumhurbaşkanımızın insan hayatına verdiği önem doğrultusunda yapılan bu yatırımlar ülkemizin bu konuda ABD ve Avrupa ülkelerinden ne kadar ileride olduğunu da kanıtlamıştır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Soylu; En Kısa Zamanda Hastanenin Açılışı Yapılacak

Hastanenin inşaat alanını da gezerek, gelinen aşamayı yerinde gören Başkan Feyyaz Soylu,  ‘’Tek kelimeyle süper. Kısa bir süre içerisinde hastanemizde bu seviyeye gelinmesi takdire değerdir. Hastanemizin hemen hemen %96 bitmiştir. En kısa zamanda açılışı yapılacak” dedi.

Başkan Soylu, başka hastaneleri de gezdiğini ancak, Ceylanpınar projesinin bir başka güzel olduğunu gördüğünü belirterek, “İnşallah  örnek bir hastane ve proje olacak. Son teknoloji tıbbi cihazlarla donatılacak hastanemizin işçiliğini de çok beğendim. İlçemize hayırlı uğurlu olsun. Emeği geçen herkese  teşekkür ediyorum’’ İfadelerine yer verdi.

Yüklenici Firma Şantiye Şefi Özgür Güven ise, bu ay içerisinde hastane inşaatının tamamlanacağını belirterek, “Açılış tarihini bakanlığımız belirleyecek. Anahtar tesliminden sonra bakanlığın uygun bulduğu, devlet yetkililerimizin uygun gördüğü bir tarihte açılış yapılacak. Değerli Belediye Başkanımıza gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz. Hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Haber : Musa KILINÇ