CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET KILIÇ GÖREVİNE BAŞLADI.

.

YEREL 15.07.2020 09:09:00 1662 0
CEYLANPINAR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ AHMET KILIÇ GÖREVİNE BAŞLADI.

Ceylanpınar Milli Eğitim müdürlüğüne tekrardan atanan Ahmet Kılıç yayınladığı mesajla göreve başladığını duyurdu.

Ahmet Kılıç’ın mesajı şu şekilde:

13/07/2020 tarihi itibarıyla Ceylanpınar İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görevime başlamış bulunuyorum. Derin tarihi ve kültürü, bereketli toprakları ile Anadolu’nun kadim şehirlerinden biri olan Ceylanpınar ilçesine hizmet edecek olmanın heyecanını, mutluluğunu ve kıvancını yaşıyor; bizleri bu vazifeye layık gören başta Sayın Bakanımıza ve Sayın Valimize şükranlarımı arz ediyorum.

Bizlerden önce bu kente ve bu kentin aziz insanlarına, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet eden kıymetli eğitim yöneticilerimize teşekkür ediyorum.

Bakanlığımızın çeşitli kademelerinde yürüttüğüm görevlerden edindiğim bilgi, beceri, deneyim ve tecrübenin ışığında, Ceylanpınar ilçesine eğitim çıtasını daha yukarılara çıkarmak için Şanlıurfa eğitim camiasının tüm paydaşları ile birlikte mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağımızı öncelikle ifade etmek istiyorum.

Çalışma arkadaşlarımızla; ve en önemlisi öğretmenlerimizle birlikte, çocuklarımıza en güzel eğitim ortamlarını hazırlamanın gayreti içerisinde olacağız. Ülkemizin önüne koyduğu vizyon projeleri istikametinde çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdüreceğiz. 2023hedeflerini hayata geçirecek yarının büyüklerini bugünden akademik, sosyal, manevi ve ahlaki gelişim alanlarında dört başı mamur bir biçimde yetiştireceğiz. Bakanlığımızın belirlediği politikalar çerçevesinde ilimizde eğitimin niteliği ve içeriğini yüceltecek bu çalışmaları gerçekleştirirken en başta velilerimizin, üniversitelerimizin, sivil toplum kuruluşlarımızın, eğitim camiasının değerli mensuplarının bizlere gereken desteği sağlayacağına ve taşın altına elini koyacağına yürekten inanıyorum.

Bugünden itibaren Ceylanpınarda eğitime dair sözü, fikri, projesi olan herkese gönlümüzün de makamımızın da kapısı açıktır. Yolumuz ilim yoludur. Dilimiz sevgi dilidir. Gayemiz istiklali ve istikbali uğruna gözünü budaktan esirgemeyen aziz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. Bu kutlu yolculukta Rabbim yar ve yardımcımız olsun; Rabbim Ceylanpınarımıza hayırlı hizmetler yapmayı bizlere nasip eylesin.