Ceylanpınar Kırsalında Hizmet Seferberliği

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun “Merkezde hangi hizmet varsa, kırsalda da olacak” talimatı doğrultusunda çalışmalarını sürdüren ekipler, kırsal mahallelerde stabilize yol ve reglaj çalışmalarına hız verdi.

YEREL 13.04.2021 15:09:00 1439 0
Ceylanpınar Kırsalında Hizmet Seferberliği

Bu kapsamda, yaklaşık 130 kilometre stabilize yol çalışması tamamlandı.

Ceylanpınar Belediyesine bağlı ekipler, Yoncalı Mahallesinde stabilize yol çalışmalarında öncelikli olarak okul ve camilerin yol güzergahlarında yoğunlaşıp, ardından ana yolla bağlantılı sokaklarda devam etti.

Kırsalda yaşayan vatandaşların ulaşımını kolaylaştırıp, yaşam standartlarını yükseltmeyi amaçlayan Belediye ekipleri, bugüne kadar 18 mahallenin mahalle içi stabilize yol çalışmalarını tamamladı.

Ceylanpınar Belediyesi Destek Hizmetler Müdür Vekili Adnan Daşkıran, toplamda 130 kilometre stabilize yol ile 165 kilometre reglaj çalışmalarının tamamlandığını belirterek, ‘’2020 yaz mevsiminden bu yana belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün ekipleri koordineli olarak merkeze bağlı yaklaşık 60 yerleşke ve kırsal mahallemizde yoğunlaştı” dedi.

Adnan Daşkıran, Başkan Feyyaz Soylu’nun talimatlarıyla çalışmalara ara verilmediğini belirterek, “Son olarak merkeze bağlı Yoncalı kırsal Mahallemizdeyiz. Burada ayrıca imece usulü Kültür Evi yapılıyor.  Bizler de başkanımızın direktifleri doğrultusunda Kültür Evinin alt dolgu çalışmaları için iş makinelerimizle gerekli desteği verdik. Halen de çalışmamız devam ediyor” bilgisini verdi.

Daşkıran, Yoncalı’nın ardından ihtiyacı olan diğer mahallelerde çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.

Yoncalı Mahalle sakinlerinden Şerif Talayhan ise  ‘’60 yıldır ilk defa mahallemize hizmet geliyor. Belediyemizin mahallemizde başlattığı çalışmaları taktirle karşılıyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız gibi halka hizmeti şiar edinen Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’yu kutluyoruz” dedi.

Yoncalı Mahalle sakinlerinden Abit Talayhan da, ‘’Belediyemizin bizlere yaptığı çalışmalardan ve hizmetten dolayı çok mutluyuz. Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu ve Destek Hizmetleri Müdürü Adnan Daşkıran’ın koordinesindeki tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber : Musa KILINÇ