CEYLANPINAR BELEDİYESİN'DEN TAM TEŞEKKÜLLÜ DENETİM.

Belediye Başkan Vekili ile Başkan yardımcıları Ahmet ERGİN Hüseyin EKİN Cuma BARUTÇU Fırınları Denetledi

YEREL 10.08.2020 11:21:00 1720 0
CEYLANPINAR BELEDİYESİN

Ceylanpınar Belediyesi tarafından periyodik aralıklarla yapılan denetimler devam ediyor.Ceylanpınar Belediye Başkan vekili Ahmet Ergin’ile beraber Cuma BARUTÇU Hüseyin EKİN'nın  katıldığı fırın denetimlerinde çalışanların karnelerinden, kıyafetlerine, hijyenden temizliğe kadar pek çok kalemde incelemelerde bulunuldu.

Ceylanpınar halkının sağlıklı ve temiz ekmek tüketmesi için fırınlarda denetimlerin tekrarlanacağını ifade eden Başkan vekili Ahmet Ergin denetimlerin ardından yaptığı açıklamada; “Bizim için en önemli konuların başında halkımızın özellikle gıda güvenliğinin sağlanmasıdır. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösterdiğimiz gibi halkımızın bilinçlenmesi için de çaba sarf edeceğiz. Halkımızın tükettiği ekmeklerin üretildiği fırınların sağlık, temizlik ve hijyen açısından denetlenmesi çok önemli. Unun depolandığı yerden, kullanılan araç gereçlerin temizliğine kadar pek çok şeyi inceliyoruz.

Bunun yanında çalışanlarda, bulaşıcı hastalık olmamasına, temizliğine ve uygun kıyafet kullanılmasına ve belirli periyotlarla portör taramasından geçmelerine dikkat ediyoruz. Bu denetimlerimizdeki amacımız halkımızın en temiz, en sağlıklı şekilde ekmek yemesini sağlamak” dedi.Ceylanpınar Belediye Başkan vekili Ahmet Ergin’e denetimler sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Cuma Barutçu,Hüseyin Ekim ve zabıta memurları  eşlik etti.HABER:musa kılınç