Ceylanpınar Belediyesinden Bahar Temizliği

Baharla birlikte doğadaki değişim ve 1 Mart’ta başlatılan kontrollü normalleşme ile birlikte hizmet seferberliğinde vites büyüten Ceylanpınar Belediyesi, bu kez bahar temizliği için alarma geçti.

YEREL 13.03.2021 10:52:00 1244 0
Ceylanpınar Belediyesinden Bahar Temizliği

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları doğrultusunda ilçe kırsalında yer alan mahallelerin muhtelif yerlerinde bulunan çöp yığınları Destek Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından kepçe ve kamyon yardımlarıyla toplanıyor.

Vatandaşların yaklaşan yaz mevsimini daha rahat, temiz ve nezih bir ortamda geçirmesini amaçlayan ekipler, çöp yığınlarının kaldırıldığı alanda toprak tasfiyesi yapıyor. Avcılı ve Özbek Kırsal Mahallesinde çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdürecek.

Ceylanpınar Belediyesi Destek Hizmetler Müdür Vekili Adnan Daşkıran, ‘’Geçen yıl başlayan ve halen devam etmekte olan pandemi sürecinde korona virüs tedbirleri kapsamında hem ilçe merkezimizdeki ana cadde ve sokaklarda hem kırsalda temizlikten taviz vermiyoruz. Başkanımızın talimatlarıyla halkımızın mikropla temas etmemesi adına kırsal mahallelerimizde vahşi depolama alanlarının temizliğine önem veriyoruz. İlçe merkezimizde hangi hizmetler veriliyorsa kırsala da aynısını götürüyoruz. Bahar temizliğimiz dokunulmayan tek nokta kalmayıncaya kadar devam edecek” dedi.

Avcılı Mahalle Muhtarı Hamit Coşkun ise ‘’Sayın Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu’nun emri ve talimatları üzerine mahallemizin temizliği yapılmıştır. Her yer pırıl pırıl oldu” diyerek teşekkür etti.

Avcılı Mahalle sakinlerinden Serdar Boz da ‘’Başkanımızdan Allah razı olsun mahallemizin tüm çöplerini topladılar. Yollarımızda meydana gelen çukurların dolguları yapılarak kullanışlı hale getirildi. Allah Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu ve ekininden razı olsun’’ dedi.

Haber Musa KILINÇ