Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV Canlı yayınında hizmetlerini anlattı

..

YEREL 18.01.2021 12:14:00 1127 0
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV Canlı yayınında hizmetlerini anlattı

Başkan Soylu: “Hizmetlerimizi sunarken merkez ve kırsal ayrımı yapmıyoruz”

“Ceylanpınar halkı hizmetlerin en güzeline layıktır”

İl Özel İdaresi Meclis Üyeliği ve muhtarlık gibi görevlerde bulunduktan sonra seçildiği Belediye Başkanlığı görevinde  merhameti ve adaleti ile gönüllerde yer edinen Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, GTV’nin canlı yayın programında bugüne kadar verdiği hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.

Başkan Feyyaz Soylu, 90 bin yerli nüfusun yanında Suriye ağırlıklı aldıkları göçlerden söz ederek başladığı konuşmasında, kırsalda birikmiş sorunlara dikkati çekerek, “Hizmetlerimizi sunarken merkez ve kırsal ayrımı yapmıyoruz. Bizim her vatandaşımız ayrı bir değerdir. Çoğunluğu günü birlik işlerle geçimini sağlayan bu vatandaşlarımız için sosyal belediyeciliğin neyi ifade ettiğini çok iyi biliyoruz. Bu nedenle rutin belediyecilik hizmetleri bir yana sosyal belediyecilikle onları mutlu etme çabasındayız” dedi.

Hükümetin ayağı yere basan projelere her zaman destek verdiğine tanık olduklarını vurgulayan Başkan Soylu, “Yeter ki güzel projelerle gidin geri çevrilmiyorsunuz. Ben de il özel idaresinden, hatta muhtarlıktan gelen bir insanım. Köylerimizin ihtiyacını yakından biliyorum. Bundan dolayıdır ki; ilçe merkezindeki mahallemiz hangi hizmetleri görüyorsa, kırsala da aynı hizmetleri taşıyoruz. Şu anda parke döşeme çalışmaları yapılıyor. Yakında park ve ağaçlandırma çalışmalarımız da başlayacağı müjdesini verebilirim” diye konuştu.

Başkan soylu, TİGEM’in atıl arazilerinin kent halkına kazandırılmasından, Gümrük Kapısı, çocuk ve gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutup topluma kazandıracak Gençlik Merkezileri Projeleri, Millet Bahçesi yapımı, yeni park ve bahçeler, ağaçlandırma, belediyeye ait Parke Fabrikasının yeniden işler hale getirilmesi ile sosyal belediyecilik hizmetlerine kadar bir çok konuya değindiği canlı yayın programında, kendisine bu konularda destek olanlara teşekkür etmeyi de unutmadı.

AK Parti’nin gönül belediyeciliğini en iyi şekilde yaşatmak için ekibi ile birlikte gece gündüz çalıştıklarına vurgu yapan Başkan Feyyaz Soylu, “Ceylanpınar halkı her şeyin en güzeline layık. Elbette elimizde sihirli bir değnek yok. Ama ilçemiz halkının tüm talepleri için çalmadık kapı bırakmıyoruz. Bu çabalarımızda bizden desteğini esirgemeyen, bizimle birlikte ilgili bakanlıkların kapılarını aşındıran AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

haber musa kılınç