Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti

.

SİYASET 5.08.2021 09:04:00 2052 0
Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya çıkarma yaptı.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Ceylanpınar’a hibe yoluyla bir çok hizmet kazandıran Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bugün yine Ankara’da temaslarını sürdürüyor. Başkan Soylu, Ceylanpınar’a çeşitli hizmetler kazandırmak için her ayın bir kısmını Ankara’da geçiriyor. Her Ankara ziyaretinde Bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı arasında adeta mekik dokuyan Başkan Soylu, ilçenin kısıtlı imkanlarına rağmen Ceylanpınar için fedakârca çalışmalar yürütmeye çalışıyor.

Bugün Ankara’da bulunan Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Cumhurbaşkanlığında bir dizi temaslarda bulundu. Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe’yi makamında ziyaret eden Başkan Soylu, Ceylanpınar’ın aydınlık geleceği için destek talebinde bulundu.

Halka hizmet hakka hizmettir şiarıyla her türlü desteğin verileceğini belirten Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, ziyaretlerinden ötürü Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür etti. İlçesi için her zaman kapı çalan tüm yöneticilere sonuna kadar destek verileceğini belirti.

Ankara’da ziyaretlerini sürdüren Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, ziyaretle ilgili kısa bir açıklama yaptı. Başkan Soylu, ‘’Ceylanpınar için her ayın büyük bir kısmını Ankara’da Bakanlıklarda ve Cumhurbaşkanlığında geçiriyoruz. İlçemizin aydınlık yarınları için hazırladığımız projelerimiz yoğun destek görüyor. Bizlere sonuna kadar destek veren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm Bakanlıklarımıza, Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarına, Şanlıurfa Milletvekillerimize ve Ak Parti Teşkilatımıza şükranlarımı sunuyorum. ‘’ifadelerinde bulundu.