Ceylanpınar Yeşiltepe Okulu Öğrencileri, Mezuniyetlerini İftarla Kutladı

Ceylanpınar Yeşiltepe İlk-Ortaokulu tarafından düzenlenen mezuniyet programı ile okula veda eden öğrenciler, okul idaresi tarafından iftar yemeği ile uğurlandılar.

EĞİTİM 9.06.2018 17:08:43 2026 0
Ceylanpınar Yeşiltepe Okulu Öğrencileri, Mezuniyetlerini İftarla Kutladı

Ceylanpınar Yeşiltepe İlk-Ortaokulu Müdürü Emrah Bektaş “Sistem değişikliği, belirsizlikler, sınav stresi derken bir yılı geride bıraktık. Bu süreçte hem zihnen hem de bedenen en çok yorulan 8.Sınıf öğrencilerimizdi. Bu sebeple mezun denizli escort öğrencilerimizin okuldan ayrılmadan önce hatırlayabilecekleri güzel bir anı bırakmak istedik. Hep birlikte iftar yaptıktan sonra açık havada sinema keyfi ile unutulmaz bir anı bıraktığımıza inanıyoruz. Öğrencilerin yaşadığı mutluluk her şeye bedeldi. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Okul Öğrenci Temsilcisi Mehmet Kurt  ise “Bugün için çok mutluyum ama üzülüyorum tabi ki. Bundan sonra belki arkadaşlarımızla ve öğretmenlerimizle olamayacağız. Bu gecenin hazırlanmasında emeği geçen, başta okul müdürümüz Emrah Bektaş’a ve öğretmenlerimize teşekkür ederim” dedi.

Besiktas haber - BJK haberleri - Besiktas haberleri