Ceylanpınar Yaralarını Sarıyor

Ceylanpınar?ın karşısında bulunan Suriye?nin Rasulayn kasabasında PYD ile El Nusra birilikleri arasında süren çatışmalardan seken havan mermisi , Ulucami Mahallesi 135. Sokakta bulunan mahalleye isabet etmişti.

YEREL 1.11.2013 16:00:24 2236 0
Ceylanpınar Yaralarını Sarıyor
Havan mermisinin isabet etmesiyle bir çok evin camları ve evlerin çeşitli bölgeleri maddi zarar görürken hasar gören evlerin tadilatları başlayarak badana ve duvarda oluşan deliklere sıva yapıldı.

Ulucami Mahallesi 135 Sokakta ikamet eden Mehmet Yılmaz '' 2 gün önce Suriyeden atılan roketlerden dolayı evimizin dış cephesi hasar görmüş durumda ve şu an tadilat yapılıyor. Bir an önce bu savaşın bitmesini istiyoruz. Yetkilileri lütfen göreve çağırıyoruz. Bir an önce bu işe bir çözüm bulsunlar, daha fazla kimse yaralanmasın, can kaybı yaşanmasın ‘’ dedi.

Yılmaz ‘’İşte görüyorsunuz evimizin hali bu  durumda. Ben olay zamanı hemen evdeydim, ani oldu. Bomba yere çarpınca şiddeten dolayı camlar düştü, o sırada evde çoluk çocuk vardı. Allah’tan kimseye bir şey olmadı, ucuz kurtulduk.  Geldiğim zaman toz duman vardı, roket yere saplanmıştı. Yetkilileri çağırdık polislar müdahale ettiler'' diye belirtti.