Ceylanpınar Satranç Kulübü, İkinci Ligde Mücadele Edecek

Ceylanpınar Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Satranç İkinci Ligi?nde mücadele edecek.

SPOR 21.06.2019 17:31:56 1578 0
Ceylanpınar Satranç Kulübü, İkinci Ligde Mücadele Edecek

Ceylanpınar Gençlik ve Spor Kulübü satranç alanında göstermiş olduğu başarılarla son iki yılda büyük yol kat etti. Kendi bölgesinde en büyük sporcu kapasitesine sahip olan ve en çok sporcu yetiştirme özelliğine sahip olan Ceylanpınar Satranç ekibi, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından bu yıl 21-28 Temmuz tarihlerinde Konya'da düzenlenecek Türkiye Satranç İkinci Liginde mücadele edecek.
 

Bünyesinde 75 profesyonel oyuncu bulunduran Satranç takımı, bölgemizi temsil eden tek kulüp olma unvanına sahip. Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Türkiye Satranç 2. Lig müsabakalarında önemli başarılar beklediklerini belirten Ceylanpınar Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Ahmet Elgün, satranç kulübümüz yoğun bir hazırlık süreci geçirdiğini söyledi. Kısa sürede büyük başarılara imza attıklarını vurgulayan Elgün, çok kısa sürede 2. Lig’e yükselme başarısını elde ederek Satranç alanında bölgemizi temsil eden tek takım oldukları ifade etti.
 

Elgün “Asıl hedefimiz 1. Lige yükselmek, bunun için kısıtlı imkânlara rağmen stratejik hamleler yaptık. 2. Lig yolunda çalışmalarda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür eder, sporcularımıza başarılar dilerim" diye konuştu.