Ceylanpınar Kaymakamı Sarı, Kimsesizlerin Kimsesi Oldu

Ceylanpınar Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yaptırılan ev, aileye teslim edildi.

YEREL 12.09.2014 08:53:48 3674 0
Ceylanpınar Kaymakamı Sarı, Kimsesizlerin Kimsesi Oldu
Ulucami Mahallesi’nde ikamet eden Gazali Salman, eşi vefat ettikten sonra 4 çocuğuyla yaşam mücadelesi vermeye başladı. Kadınlara yönelik yapılan yardım programı kapsamında aldığı yardım ile hayata tutunmaya çalışan ailenin yardımına Ceylanpınar Kaymakamlığı yetişti. 34 bin liraya mal olan konutun açılışına Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök ve Ceylanpınar Belediye Başkan Vekili Cemal Boz katıldı.

Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök burada yaptığı konuşmada ’’ Yetiştiğim şartlar da aynı şekildeydi. Ceylanpınar’da doğduk, büyüdük ve iki oda bir salon kerpiç evde yetiştik. Biz asla çıktığımız yeri, yetiştiğimiz ilçeyi unutmayacağız. Ailemiz yeni evlerinde sağlıkla muhabbetle otursunlar ‘’ ifadelerinde bulundu.

Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı ise’’ Ceylanpınar halkı hizmetin en iyisini hak ediyor. Bunlarla birlikte Yenice Mahallesi’nde bir vatandaşımıza aynı şekilde bir ev tamamladık, yine halen yapım aşamasında olan birkaç tane projelerimiz var. Yapılan konutun aileye hayırlı olmasını diliyorum ‘’ dedi.

4 çocuk annesi Gazali Salman ise’’ Şanlıurfa Milletvekili Abdulkerim Gök’e, Kaymakam Musa Sarı’ya ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.




kaymakam sarı konut açılışı paylaşan: ceylanpinargazetesi