Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe`nin tayininin Ankara`ya çıkması Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından veda yemeği verildi.

İçişleri Bakanlığı?nın Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile Ankara`ya atanan Ceylanpınar İlçe Kaymakamı Ahmet Karatepe onuruna Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Ceylanpınar Beled

YEREL 14.09.2018 14:53:15 2307 0
Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe`nin tayininin Ankara`ya çıkması Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından veda yemeği verildi.

"KAYMAKAMIMIZ İLE İKİLİ ÇALIŞMALARIMIZ İLÇEMİZE VE HİZMETLERE DE YANSIDI"

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, Kaymakam Ahmet Karatepe ile uyumlu çalışmalarının ilçe hizmetlerine yansıdığını belirtti. Atilla, "Kaymakamımız Ahmet Karatepe'nin tayininin çıkması üzerine onuruna düzenlenen veda yemeğinde bir aradayız. Bende önce yapılan konuşmalarda 15 Temmuz gecesi hatırlatıldı. 15 Temmuz hain darbe girişiminde kaymakamız ile haberleştik ve kısa süre içinde halkımızla beraber Emniyet'in önünde toplandık. Kötü bir gece idi. Allah bir daha böyle geceleri bu millet ev ümmete yaşatmasın. Ben 2014 yılının Mart ayında belediye başkanı oldum. Kaymakamımız da aynı sene Ekim ayında göreve denizli escort. Kendisiyle zevkle çalıştık. 4 yıl boyunca birbirimizin kalbini hiç kırmadık. Kaymakamımız ile ikili çalışmalarımız ilçemize ve hizmetlere de yansıdı. İlçem adına hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ederim" dedi.