Ceylanpınar Devlet Hastanesi?nden ?Röntgen? Açıklaması

Ceylanpınar-Kızıltepe yolunun 21. kilometresinde yaşanan kazada 2 kişinin yaralanmasından sonra, hastanede röntgen cihazı arızalı haberine Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimliği?nden açıklama geldi.

SAĞLIK 26.07.2014 19:00:31 2221 0
Ceylanpınar Devlet Hastanesi?nden ?Röntgen? Açıklaması
Ceylanpınar-Kızıltepe yolunun 21. kilometresinde 47 KS 408 plakalı aracın köprünün dar ve yolun bozuk olmasından dolayı kontrolünü kaybederek takla attı. Kazada Serhan Taş ve Orhan Yapacak yaralandı. Yaralılar ilk müdahale için Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ne getirildi. Yaklaşık 1 saat hastanede tutulan yaralılar, daha sonra ambulanslar ile Şanlıurfa’nın çeşitli hastanelerine sevk edildiler.

Ceylanpınar-Kızıltepe yolunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 2 kişinin Ceylanpınar Devlet Hastanesi’ndeki tedavileri, röntgen cihazının arızalı olmasından dolayı Şanlıurfa’ya sevk edildiği iddia edilmişti.

Bunun üzerine bir açıklama yapan Ceylanpınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. İlhan Erkan, hastanedeki röntgen cihazının bir gün öncesinden arızalandığını, fakat arıza için Ankara’dan servis istendiğini ve kazadan bir süre sonra görevlilerin arızalı röntgen cihazına müdahale ettiğini söyledi. Erkan ‘’ Kazada yaralanan 2 vatandaş röntgen cihazıyla bağlantılı olarak sevk edilmedi. Hastalar burada yapılan ilk müdahalenin ardından, doktorlarımızın gerekli görmesi üzerine Viranşehir ve Şanlıurfa’daki hastanelere sevk edildiler ‘’ diye ifadelerde bulundu.