Ceylanpınar Devlet Hastanesinde Ortopedi?de İlkler Yaşanıyor

Şanlıurfa?nın Ceylanpınar İlçe Devlet Hastanesinde ortopedi alanında bir ilke imza atıldı. Ceylanpınar Devlet Hastanesinde Op. Dr. Oğuzhan Pekince?nin atanmasından bu yana hastanede ortopedi ve travmatoloji alanında ilk kez bir çok başarılı ameliyat gerç

GÜNCEL 19.01.2017 09:35:03 5609 0
Ceylanpınar Devlet Hastanesinde Ortopedi?de İlkler Yaşanıyor
Konuyla ilgili açıklama yapan Başhekim Yardımcısı Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Op. Dr. Oğuzhan Pekince “Yaklaşık 6 ay önce Ceylanpınar devlet hastanesinde göreve başladığını Ceylanpınar’ın ilçe olarak Şanlıurfa merkeze uzak olması hastaların sevk edilmesinin hastalarda yol açabileceği maddi ve manevi yorgunluğu ortadan  kaldırmak adına Başhekim Uz. Dr. Yusuf Çetin ile teknik altyapı desteğini sağlamak için gerekli hazırlıkları yaptıklarını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü.
Gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından  ilçe devlet hastanemizde daha önce yapılmayan total diz protezi, revizyon total diz protezi, total kalça protezi, artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonları, el cerrahisi operasyonları başarıyla yapıldı ve yapılmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.
Bu ameliyatların sonrasında  hastalarla yakından ilgilenilerek fiziksel ve psikolojik rehabilitasyonla da fonksiyonel düzeylerinin en üst düzeye çıkarılması için azami gayret gösterildiğini belirtti. Dr. Pekince ortopedinin ilgilendiği alan olan uzuvların günlük hayatta çok fonksiyonel olması sebebiyle hastalığa ve darbelere çok açık bir alan olduğunu bundan dolayı da hasta sayısının çok olduğunu belirtti.
Her şeyin en iyisine layık olan Ceylanpınar halkının tüm branşlarda olduğu gibi Ortopedi ve Travmatoloji alanında da ihtiyaçlarının özenle giderilmesi için tüm ekibimizle 7/24 hizmet vermeye devam edeceklerini ifade etti.