Ceylanpınar Beyaz Taş Mahallesinde Modern Konsept

Ceylanpınar ilçesine yaklaşık 25 km uzaklıkta bulunan Beyaztaş Mahallesinde Ceylanpınar Belediyesi tarafından 6 ay önce temeli atılan Recep Tayyip Erdoğan Cami, Taziye evi ve Kur`an kursu tesisinin çalışmaları devam ediyor.

YEREL 8.02.2016 12:15:39 1970 0
Ceylanpınar Beyaz Taş Mahallesinde Modern Konsept
30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ardından belediye başkanlığına Menderes Atilla’nın gelmesiyle birlikte 6 ay önce başlatılan ve bir yılda 6 taziye evi yapım çalışmaları sürüyor. Belediyenin çalışmaları devam ederken vatandaşlar tarafından İMC usulüyle yapılan Cami, Taziye Evi, Kur'an Kursları için Belediye Başkanı Menderes Atilla’nın talimatı ile bir çok Cami, Taziye evi, Kur'an kursunun eksikleri de gideriliyor.
Beyaz Taş Mahallesinde 6 ay önce temeli Ceylanpınar Belediyesi ile Mahalle sakinleri tarafından atılan Cami, Taziye evi Kur'an kursu çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, bölgede inceleme yaparak çalışmaların tamamlanması için yetkili birimlere talimat verdi.
Cami, Taziye evi Kur'an Kursunda yapılan incelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Bayol, "100 yıldır göçebe bir hayat yaşayan Beyaztaşlı vatandaşlarımız bugüne buca escort çok sıkıntılı bir hayat yaşamışlar. 30 Mart yerel seçimlerinde Ak Parti galip çıkınca Bakanımız Faruk Çelik'in talimatıyla belediye olarak Beyaztaş mezramıza elektrik çektik.
Şu anda Beyaztaş mezramızda altı taziye evi üstü ise modern cami olan güzel bir kompleks yapılıyor. Bu modern tesisi Beyaztaş mahalle sakinlerimizle beraber inşa ediyoruz. İnşallah bu mekan tamamlandığında güzel bir cami, güzel bir Kur'an kursu ve güzel bir taziye evini Beyaztaş'a kazandırmış olacağız.
Camimizin ince işçilik kapsamında eksikleri var. Bu eksiklikleri Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın talimatıyla tamamlayacak ve camimizi ibadete açacağız. Ayrıca mezra sakinlerimiz caminin ismini Recep Tayyip Erdoğan camisi olarak belirlemişler. Bizde bu camiyi cumhurbaşkanımıza yakışır bir cami haline getireceğiz." diye konuştu.
30 mart 2014 yerel seçimlerin ardından bölgede ilk defa Ceylanpınar Belediyesinden hizmet aldıklarını ifade eden Mahalle sakinleri ise, "Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın sayesinde suya ve elektriğe kavuştuk. İnşallah Camimizi de en kısa zamanda tamamlayacağız. Katkılarından dolayı Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştular.