CEYLANPINAR BELEDİYESİNDEN BAYRAKLI MESAJ

Bir süredir Türkiye gündeminin ilk sırasında yer alan Barış Pınarı Harekâtı vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

YEREL 9.10.2019 14:04:22 1158 0
CEYLANPINAR BELEDİYESİNDEN BAYRAKLI MESAJ

Fırat’ın doğusuna yapılması beklenen askeri operasyona verdiği isim olarak dikkat çeken Barış Pınarı Harekâtı’nda çıkarma yapılacak ilk bölgelerin, Ceylanpınar karşısında Res’ulayn, Akçakale karşısında Tel Abyad ve Suruç karşısında yer alan Ayn el Arap (Kobani) olacağı açıklandı

İlçede askeri hareketliliğin en üst seviyede olduğu şu günlerde Ceylanpınar Belediyesi tarafından Barış Pınarı operasyonuna bayraklı destek geldi. Ceylanpınar belediyesi tarafından ilçe girişi başta olmak üzere, ilçenin muhtelif noktaları ve belediyeye ait binalar Türk Bayrağı ile süslendi.  

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak: “Milli birlik ve beraberliğin göstergesi olan aynı zamanda bağımsızlığımızın ve devletimizin simgesi şanlı al bayrağımızı ülkemizin sınır dışı harekâtına destek olmak adına ilçemizin dört bir yanına asıyoruz. Bu kapsamda tüm esnaflarımızdan şanlı bayrağımızı dükkânlarına asmaya davet ediyorum. Gün birlik günü. Gün bir olma günü.” Dedi.