Ceylanpınar Belediyesi`nde, Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi

Ceylanpınar Belediyesi?nde Başkan Abdullah Aksak, 2 başkan yardımcısını belirledi. Ceylanpınar Belediye Meclisi üyelerinden Ali Keskin ile Naif Karataş, Belediye Başkan Yardımcılığı?na seçildi.

YEREL 11.04.2019 15:06:21 2028 0
Ceylanpınar Belediyesi`nde, Belediye Başkan Yardımcıları Belirlendi

Ceylanpınar Belediyesi’nde görev dağılımları yapılmaya başlandı. Yapılan ilk meclis toplantısını Ceylanpınar Belediyesi’nde başkan yardımcılığı yapacak olan isimlerin ikisi belirlendi. Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak, AK Partili Meclis üyelerinden Ali Keskin ve Naif Karataş'ı başkan yardımcısı olarak görevlendirdi.

Ali Keskin kimdir?

Ali Keskin, 1968'de Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde doğdu. 2012'den bu yana AK Parti İlçe Başkanlığında ilçe başkan yardımcılığı ve çevre ve şehircilik birim başkanlığını yürüttü. Ortaokul mezunu olan Keskin, iş adamı, evli ve 9 çocuk sahibidir.

 

Naif Karataş kimdir?

Naif Karataş, 1958'de Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde doğdu. İlkokul mezunu olan Karataş, Muratlı kırsal mahallesinde 20 yıl muhtarlık görevi yaptı. AK Parti Ceylanpınar ilçe teşkilatının kuruluşundan bu yana aktif üyeliği bulunan Karataş, evli ve 26 çocuk sahibidir.