Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkent Deplasmanında!

Ceylanpınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde sportif faaliyetlerini sürdüren Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu faaliyet programında yer alan 2019 ? 2020 Tekerlekli Sandalye Ba

SPOR 27.09.2019 11:35:25 1282 0
Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Başkent Deplasmanında!

Ligin ilk haftasında başkent temsilcisi olan ve geçen sezon 1. Ligi Namağlup tamamlayan Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü ile deplasmanda karşılaşacak olan Ceylanpınar Belediyesi Engelliler Basketbol Kulübü, Süper Lige galibiyetle başlamayı hedeflemektedir.

28.09.2019 tarihinde (Cumartesi günü) saat 12:00’da Ankara Altındağ Kapalı Spor Salonunda ligin ilk maçına çıkacak Ceylanlar, sezona galibiyetle başlamak istiyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Abdullah Aksak; Asıl başarı sportif yönden elde edilen değil ahlaki yönde elde edilen başarıdır. Kulübümüz, ilçemizde herkese örnek olacak bir başarı sergileyerek örnek oldular. Maddi ve manevi her anlamda kulübümüzün yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Fiziki engellerin aşılabileceğini bizlere gösteren kulübümüz, Süper Ligin ilk karşılaşması olan ve ilk deplasman maçında Güçlü Eller Engelliler Spor Kulübü karşısında galibiyetle elde edeceklerine inanıyorum. Engelsiz ceylanlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Diye konuştu.