CEYLANPINAR BELEDİYE SPOR, SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Süper Amatör Ligde mücadele eden Ceylanpınar Belediye Spor Kulübü sezonun ilk idmanına çıktı.

SPOR 23.08.2019 09:38:51 1518 0
CEYLANPINAR BELEDİYE SPOR, SEZON ÖNCESİ HAZIRLIKLARINA BAŞLADI!

Sezon öncesi tüm hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdüren Belediyespor ilk antremanına başlayarak lige iddaalı başlayacaklarını gösterdiler. Antrenman öncesi sporcuları ziyaret eden Kulüp Başkanı Adnan YILDIZ futbolculara formalarını kendi elleri ile dağıttı. 
Yeni yönetimle yeni bir hizmet anlayışında olan Belediye Spor gerek teknik heyet olarak, gerekse yönetim olarak ilçede gençlere yönelik bir metot uygulamış durumda oldukları görülmektedir.
Konuyla ilgili genel bir değerlendirmede bulunan Ceylanpınar Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Yıldız “Amacımız sadece spor değil sporun beraberinde spor ahlakını gençlerimize aktarmaktır” Başkan Yıldız ayrıca; bizler burada sadece maça çıkacak gençler değil sporcu ahlakına sahip spor disipliniyle hareket eden bir gençlik hazırlıyoruz. Bu konuda hocalarımıza ve yönetim kuruluna güveniyorum. Ceylanpınar ilçemize en iyi şekilde hizmet ederek hep birlikte birçok başarıya imza atacağımıza inanıyorum. 2019-2020 sezonunda Süper Amatör’de mücadele edecek olan sporcularımıza şimdiden başarılar diliyorum. diye konuştu.