CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KADRİ BÜYÜKDAĞDAŞ HAYATINI KAYBETTİ

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Kadri Büyükdağdaş, geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti.

YAŞAM 10.12.2015 13:11:51 1913 0
CEYLANPINAR BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KADRİ BÜYÜKDAĞDAŞ HAYATINI KAYBETTİ
Dün sabah çalıştığı Ceylanpınar Belediyesinden sağlığı ile ilgili izin alarak Ceylanpınar Devlet Hastanesine giden Başkan Yardımcısı Kadri Büyükdağdaş, doktorların kontrolü sonrası kalp krizi geçirildiği fark edilip acil olarak ambulansla Şanlıurfa'ya sevk edildi. Kalp krizi geçirdiği belirtilen Kadri Büyükdağdaş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen bu sabah karşı hayatını kaybetti.
Ölüm haberini alan iş arkadaşları ve Ailesi hastane önünde sinir krizi geçirdi. Kaldırıldığı hastaalsancak escort memleketi Siverek ilçesine götürülen Kadri Büyükdağdaş, Siverek ilçe mezarlığına defnedildi.
Büyükdağdaş’ın vefatından derin bir üzüntü duyduklarını aktaran Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, ‘’Mesai arkadaşım, Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcım Kadri Büyükdağdaş,  kardeşimi kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Bütün ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kadri kardeşim, Ceylanpınar’a güzel hizmetleri oldu. Bu yaptığı güzellikler ve hizmetlerle anılacaktır. Allah rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Ailesine, sevenlerine, yakınlarına Allah sabr-ı Cemil niyaz etsin diyorum” ifadelerinde bulundu.