Ceylanpınar AK Parti?den Flaş Yalanlama

AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı?ndan ?AKP`li meclis üyesi `cinsel istismardan` tutuklandı? haberlerinin ardından açıklama geldi.

SİYASET 25.02.2019 20:35:25 1295 0
Ceylanpınar AK Parti?den Flaş Yalanlama

 

“Ceylanpınar’da bir kıza cinsel istismar suçundan tutuklanan 5 kişinin arasında AKP’li belediye meclis üyesi F.Ö.’nün de bulunduğu ortaya çıktı” haberlerinin ardından, AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanlığı açıklama yaptı.
 

F.Ö.’nün olaydan önce ilçede bulunan Demokrat Parti’den encümen aday adayı başvurusu yaptığı, parti yönetimi olarak F.Ö.’nün Demokrat Parti’den meclis üyeliği başvurusu olduğu için ve üyelikten ihraç kararı aldıklarını belirten AK Parti Ceylanpınar İlçe Başkanı Halid Şimşek “Bazı basın yayın organlarında partimizi karalama ve kötüleme şeklinde yayınlar yapılmıştır. Çirkin olay ile bağlantısı olduğu söylenen F.Ö.’nün şu anki Ceylanpınar AK Parti Teşkilatı’nın İlçe Seçim Kurulu’na sunduğu encümen listesinde kesinlikle ismi listeye alınmadı” ifadelerini kullandı.
 

Öte yandan olaydan hemen sonra F.Ö.’nün isminin ilçede AK Parti dışında Demokrat Parti 13. sıra encümen listesinden de çıkarıldığı öğrenildi.