Büyük yenice haberi üzerine Belediyeden Açıklama Geldi; Temiz bir Ceylanpınar için çalışıyoruz

Ceylanpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü`nden yapılan açıklamada yerel seçimlerden önce kırsal mahallelerde çöplerin toplanmadığı ancak Başkan Menderes Atilla`nın seçimleri kazandıktan sonra çöplerin düzenli bir şekilde toplandığı belirtildi.

GÜNCEL 9.02.2016 10:46:01 1351 0
Büyük yenice haberi üzerine Belediyeden Açıklama Geldi; Temiz bir Ceylanpınar için çalışıyoruz
Temiz bir Ceylanpınar için çalışıyoruz
Ceylanpınar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada yerel seçimlerden önce kırsal mahallelerde çöplerin toplanmadığı ancak Başkan Menderes Atilla'nın seçimleri kazandıktan sonra çöplerin düzenli bir şekilde toplandığı belirtildi.
 
İlçe merkezi ve kırsal mahallelere çöp konteynırları konulduğunu ve bu çalışmanın ilk icraatlardan olduğu ifade edilen açıklamada, "Sadece ilçe merkezine değil kırsal mahallelerimize çöp konteynırları koyduk. Araç filomuza katılan çöp araçları sayesinde çöpleri de düzenli bir şekilde toplamaktayız. İlçe merkezinde haftada iki kez çöpler toplanırken kırsal mahallelerde hafta’da bir gün düzenli bir şekilde çöpler toplanmaktadır." denildi.
 
Çöp toplama veya temizlik konusunda sorun yaşayan ve herhangi bir istek ve talebi olan vatandaşların belediyeye müracaat etmeleri istenen açıklamada: "Temiz bir Ceylanpınar için çalışıyoruz. Halkımızın duyarlılığı ve belediye ekiplerimizin çalışmalarıyla bütün sorun ve sıkıntılar ortadan kaldırılacaktır." denildi.