BUSKİ’de Kadınlar Günü buluşması

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (BUSKİ) çalışan kadın personelleri ziyaret etti.

YAŞAM 8.03.2024 14:31:30 65 0
BUSKİ’de Kadınlar Günü buluşması

BUSKİ’de çalışan kadın personellerle bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, kadın personellere çiçek ve Burfaş Kafe’de geçerli hediye çeki dağıttı. Büyükşehir belediyesi bünyesinde 2 bin 415 kadın çalışanın olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, kadının hem toplumun hem de ailenin toparlayıcısı olduğunu dile getirdi.

Kadınların çalışma hayatı başta olmak üzere her alanda söz sahibi olduklarını belirten Başkan Aktaş, “Kadın, bizim toplumumuz için aynı zamanda inancımızın gereği çok kıymetli ve değerlidir. Toplumun yarısı kadınlardan oluşmakta ve artık bugün hamdolsun iş hayatının her aşamasında toplumun her kesiminde kadın çalışana, kadın yöneticiye rastlıyoruz ve kadınlarla alakalı istihdamı görmek mümkün. Kadın aslında hem ailenin hem de toplumun toparlayıcısıdır. Kadının toplumdaki yerinin güçlendiğine bizatihi şahidim. Kadınlarımız gerçekten de söz sahibi. Başta kıymetli kadın mesai arkadaşlarım olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum.” diye konuştu.

BUSKİ bünyesinde çalışan kadın personelle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Aktaş, günün anısına Burfaş Kafe’de geçerli hediye çeki ve sukulent çiçeği dağıttı.

Hibya Haber Ajansı

Anahtar Kelimeler: buski’de kadınlar günü buluşması