Burfaş Kafe, Bursa Kent Meydanı’nda dördüncü şubesini açtı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin tüm kahve tutkunlarını için ‘hızlı kahve konsepti’yle hayata geçirdiği Burfaş Kafe, dördüncü şubesini Kent Meydanı’nda açarak misafirlerini ağırlamaya başladı.

YAŞAM 8.03.2024 12:59:52 100 0
Burfaş Kafe, Bursa Kent Meydanı’nda dördüncü şubesini açtı

İlki Tarihi Çarşıbaşı Meydanı’nda, ardından Eski Stadyum Millet Bahçesi ve Merinos Parkı’nda açılan Burfaş Kafe’nin dördüncü şubesi, düzenlenen törenle Kent Meydanı’nda açıldı.

Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, zengin yeme ve içme kültürüne sahip olduklarını, dünya mutfağına Türk kahvesini hediye ederek birçok ülkenin kahveyle tanışmasını sağladıklarını söyledi.

“Gazzeli kardeşlerimizin yayındayız”

Filistin'de savaş suçlarına her geçen gün yenilerini ekleyen İsrail'e destek veren bu sektörde faaliyet gösteren çok uluslu şirketlere tepki gösterdiklerini söyleyen Başkan Aktaş, “Boykot kararı alan vatandaşlarımızın haklı talepleri üzerine hayata geçirdiğimiz projeyle, Bursalılar, aynı hizmeti daha kaliteli ve ekonomik olarak Burfaş'tan almaya başladı. Dünyanın neresinde olursa olsun zulüm her yerde zulümdür. Bu ister Doğu Türkistan’da, ister Arakan’da, ister Filistin ve Gazze’de olsun. İsrail’in zulmünü asla kabul etmiyoruz. Gazzeli kardeşlerimizin her zaman yayındayız. O firmalarda 70 lira içeceğiniz kahveler, burada 20-25 lira. Zarar da etmiyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı