BU FERYADI DUY CEYLANPINAR!

2019 – 2020 Tekerlekli Sandalye Basketbol Şehit Astsubay İlyas KAYA sezonu Süper Liginde mücadele eden Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor Kulübü (CEBESK) yayınladığı bildiri ile Ceylanpınarlıların desteğini istedi.

SPOR 26.12.2019 09:58:00 1784 0
BU FERYADI DUY CEYLANPINAR!

Çok zor şartlar altında maçlara çıkan, çoğu deplasman maçına yol parası bulamayan Ceylanpınar İlçe Kaymakamlığı ve Şanlıurfa Valiliğinden yeterli desteği alamayan Ceylanpınar Belediyesinin de aylardır sırtını çevirdiği Kulüp çok zor günler yaşıyor. Hesaplarından yaptıkları çağrıyla yardım talebinde bulunan CEBESK tüm Ceylanpınarlıların desteğini bekliyor. İlgili yetkililerin ve vatandaşların vicdanına sığınan kulüp sosyal medya hesaplarından bir metin yayınlayarak destek istedi.

İşte o çağrı:

Tüm Ceylanpınar Halkına Çağrıdır.
“Ceylanpınar Bedensel Engelliler Spor kulübü Süper ligde ilçemizi temsil etmekte ve bu büyük bir başarı ve ilçemiz için gurur kaynağıdır. Hem ilçemiz için hem de ilçe esnafına büyük bir kazanç demek.
Ayrıca Maçların TRT ekranlarında yayınlanması ilçemiz tanıtımı için büyük bir imkan.
Ama Ne yazık ki Bu Spor Kulübümüz Sahipsiz bırakıldığı gibi, kimselerde sahip çıkmıyor, sahiplenmiyor. Bu ilçemiz için çok büyük bir ayıp. Ceylanpınar Belediyesi bu işi çok rahat üstlenebilir ama ne yazık ki şimdiye kadar bir adım atılmadığı gibi şimdilerde ise takımı görmezden gelerek kulübün adeta kapanmasından yanalar. Oysa bu kulübün tek amacı İlçemizi daha iyi tanıtma adına var göçleri ile mücadele etme derdindeler.
Yeni belediye başkanı Sayın Feyyaz Soylu beyden ricamız bu takıma biran önce sahip çıkmasıdır.
Bu Spor Kulübü Yok olmadan Destek verelim.
Tüm esnaf ve iş adamlarımıza çağrımız karınca kararınca el birliği ile destek olalım.”


Anahtar Kelimeler: FERYADI CEYLANPINAR!