Bozdukları Yolların Parasını Verdiler ama Ceylanpınar Belediyesi, onlar bozdu biz yaptık” paylaşımı yaptı..!!!

.

YEREL 11.01.2024 15:50:00 849 0
Bozdukları Yolların Parasını Verdiler ama Ceylanpınar Belediyesi, onlar bozdu biz yaptık” paylaşımı yaptı..!!!

Ceylanpınar Belediyesi yollardaki bozulmaların Depsaş ve Aksa firmaları nedeniyle olduğunu. Kendi ekiplerinin ise canla başla çalıştığını ifade eden bir paylaşım yaptı.

Paylaşım üzerine görüştüğümüz Depsaş ve Aksa firmalarının yetkilileri yaptıkları kazılar neticesi deforme olan yollarla ilgili sözleşmelerin zamanında yapıldığını ve bu yollarla ilgili gereken ödemelerin belediyeye aktarıldığını, bu aşamadan sonra yapılmayan yolların sorumluluğunun belediyede olduğunu ifade ettiler.

Madem gereken ödeme yapıldı, yolları eski haline getirmek, millete "boğuştuğunuz çamur size yetmez alın size biraz daha çamur" der gibi derelerden toplanan çamurlu mıcırla tamir edilmeye çalışılması kafalarda soru işareti bıraktı.

Bir ‎8 kişi ve ‎şunu diyen bir yazı '‎یر Ceylanpınar Belediyesi @cpb... 10 sa Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğüne Müdürl bağlı ekipler DEPSAŞ ve AKSA'nın alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yol ve sokaklara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler 15 emmuz mahallesinde mıcir dolgu çalışmalarını gerçekleştiriyor #CeylanpinarlçinCanlaBaşla #İşimizHizmet‎'‎‎ görseli olabilir

 

Bir şunu diyen bir yazı 'Ceylanpınar Belediyesi @cpbe... 6 sa Kumlama çalışmaları kapsamında Fen İşleri ve Destek Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. AKSA ve DEPSAŞ'ın alt yapı kazı çalışmaları nedeniyle ekipler, Cumhuriyet ve Fatih Sultan Mehmet Mah. kumlama dolgusu çalışmalarını gerçekleştiriyor.' görseli olabilir