BAŞKAN YARDIMCISI BARUTÇU'DAN PAZAR ESNAFINA ZİYARET

Ceylanpınar'da Belediye Başkan yardımcısı arge komisyon başkanı Cuma Barutçu ve komisyon üyeleri semt pazarlarında incelemelerde bulundular.

YEREL 24.06.2020 15:04:00 3136 0
BAŞKAN YARDIMCISI BARUTÇU

Belediye Başkanı Feyyaz Soylunun talimatı ile Belediye başkan yardımcısı Arge komisyon Başkanı Cuma Barutçu,Arge komisyon üyeleri, İshak Uğur  Erhan Bayol, İbrahim Almaz,Dilan Ablay ,zabıta müdürü Mehmet Canpolat ve Belediye ekipleri ile birlikte,pazarcı esnafını ziyaret etti. Pazarcı esnafla bir araya gelerek sıkıntı,sorun ve taleplerini dinledi. Başkan yardımcısı Barutçu, aynı zamanda alışveriş yapan vatandaşlarla görüşerek taleplerini İletilerin çözümü için birim müdürlerine talimat verdi. Ceylanpınar Belediyesi'nin çalışmalarından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Başkan Soylu'ya ve ekibine  teşekkürlerini ilettiler.

Esnafın taleplerini de dinleyen Belediye başkan yardımcısı Arge komisyon Başkanı Cuma Barutçu, semt pazarlarında neler yapılacağı konusunda fikir alışverişinde bulundu. Pazar esnafının ve vatandaşların taleplerini dinlediklerini belirten Başkan yardımcısı Barutçu,  incelemeyle ilgili, " Pazar yerinde inceleme imkanı bulduk. Ceylanpınar Belediyesi olarak neler yapabiliriz, pazarcı esnafımızın taleplerini ve dileklerini aldık. Vatandaşlarımız bu husustaki memnuniyetlerini bizzat dile getirdi. Pazarcı esnafımızın ihtiyaçlarını kısa zaman içerisinde çözüme kavuşturacağız. Esnaflığın ayrı bir kültürü olduğunu biliyoruz ve bu yüzden esnaf kültürümüzü yaşatıp sahip çıkacağız. Pazarcı esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum" ifadelerini aktardı.