Başkan Soylu'dan Kurban Bayramı Mesajı

YEREL 30.07.2020 14:38:00 1566 0
Başkan Soylu

Başkan Soylu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Kurban Bayramının yardımlaşma ve toplumsal kaynaşmanın zirveye çıktığı özel günler olduğunu belirten Başkan Soylu, "Sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Kurban; yardımlaşmadır, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban Bayramı, Müslümanları ortak duygularda buluşturan, toplumu kaynaştıran huzur ve coşku kaynağıdır." dedi.

 

SOYLU: BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRMELİYİZ

Bayram iklimini aile, akraba ve tüm yakınlar ile paylaşmak gerektiğini vurgulayan Başkan Soylu, mesajında şu cümlelere yer verdi: "Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden biri olan Kurban Bayramı’nı en güzel biçimde değerlendirerek kalbimizi iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Ailemizden ve yakınlarımızdan başlayarak bayram iklimini ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız."

 

HAYIRLI BAYRAMLAR DİLİYORUZ

Kurban bayramının ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Başkan Soylu, "Bu vesileyle, Kurban Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyor, bayramın ülkemize ve İslam dünyasına sağlık, huzur, esenlikler getirmesini, milli birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu nice bayramlar diliyorum." ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu' Kurban Bayramı Mesajı