Başkan Soylu'dan Kaymakam Keklik'e veda yemeği

.

YEREL 20.07.2020 15:36:00 1525 0
Başkan Soylu

 Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve Afyon Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Keklik onuruna Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu tarafından bir veda yemeği verildi.Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu tarafından, Ceylanpınar ilçesinde yaklaşık 2 yıldır görev yapan ve Afyon Vali Yardımcılığı görevine atanan Kaymakam Mehmet Keklik için veda yemeği verildi. Yemeğin ardından Ceylanpınar  Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ceylanpınar'daki görevini tamamlayan Kaymakam Mehmet Keklik'e bir veda konuşması yaptı. Başkan Soylu, "Kaymakamımız yaklaşık 2 yıla yakın bir süre Ceylanpınar'da görevde bulundu. Ceylanpınara,hizmet etti. Bu hizmetlerinden dolayı belediyemiz ve Ceylanpınar  halkımız adına kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum. İlçemizi ilgilendiren tüm konularda Belediyemiz ve Kaymakamlığımız arasında uyumlu ve seviyeli bir çalışma ortamımız oldu. Bunun içinde ayrıca yürekten kendisine teşekkür ediyorum. Yeni tayin olduğu Afyon ilimize de güzel çalışmalarda bulunması dileğiyle kendisine başarılar diliyorum" dedi.Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik'de yaptığı konuşmada, böyle bir ilçede görev yapmaktan büyük bir mutluluk, gurur ve onur duyduğumu ifade etmek isterim. Önemli olan güzel izler bırakabilmek, hoş bir seda bırakabilmek. Görev yaptığım süre boyunca kalbini kırdığım insanlar varsa kendilerinden helallik dilediğimi ifade etmek isterim, benim de bir hakkım varsa hepinize helal olsun. Ceylanpınar'dan tayinimiz Afyon ilimize çıktı.Oralarda bir kardeşiniz olduğunu ifade etmek isterim. Her zaman kapım ve telefonum açıktır.Ceylanpınar'ı ben çok sevdim ve buruk duygularla ayrılıyorum.Ceylanpınarımızın güzel halkını insanlarını da en kalbi duygularımla saygıyla selamlıyorum. Bu gün bizleri göremeyen dinleyemeyen vatandaşlarımıza selamlarımızı hürmetlerimizi iletiniz.Başta Feyyaz Soylu Belediye Başkanımız Feyyaz Soylu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. siz değerli dostlarım bu gece bizleri yalnız bırakmadığınız için  haseten şükranlarımı sunuyorum.  Katılımlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, arzı veda ediyor, Allaha ısmarladık diyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Kaymakam Keklik'e Plaket takdim etti. Yemek sonunda Kaymakam Keklik  tüm davetlilerle vedalaştı.

Yemeğe; Kaymakam Mehmet Keklik, Ceylanpınar Garnizon Komutanı,Adli yargı mensupları,Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, kamu kurum müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri ve Oda Başkanları, siyasi parti temsilcileri ile basın mensupları katıldı.

HABER:Musa KILINÇ

 


Anahtar Kelimeler: Başkan Soylu' Kaymakam Keklik' yemeği