BAŞKAN SOYLU'DAN BİZZAT DENETLEDİ

Başkan Soylu koronavirüsü tedbirleri kapsamında, ortak kullanım alanlarında denetimlerde bulundu.

YEREL 6.08.2020 14:31:00 1553 0
BAŞKAN SOYLU

Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte, Koronavirüsü tedbirleri kapsamında, vatandaşın sağlığı için İlçede faaliyet gösteren işyerlerinde Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünce oluşan ekipler ile Koordineli bir şekilde İlçemizdeki lokantalarda ve ortak kulanım alanlarında maske kullanımı ve hijyene yönelik denetimler yapıldı.


Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğünce oluşan ekipler ile birlikte vatandaşın sağlığı için İlçede faaliyet gösteren iş yerlerinin mutfaklarını, imalathanelerini, depolarını, dolap ve reyonlardaki ürünlerin fiyatlarını inceledi. Yapılan denetimlerde ruhsat kontrolü, kullanılan gıdaların uygunluğu, iş yerleri ve üretim yapılan yerlerinin temizliği, mutfakta görev yapan personelin kıyafetlerine ve temizliğine bakıldı. Usule uygun olmayan ve eksikliği bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı. Ayrıca kolonya ve hijyen ürünlerinin olup olmadığı ve fiyatları da denetlendi. 
Başkan soylu  Esnaf ziyareti kapsamında, Sürekli vatandaşımızın arasında ve yanında olmaya gayret ediyoruz.
Esnafımızın,vatandaşlarımızın beklenti  ihtiyaç ve sorunlarını birinci ağızdan öğrenmek amacıyla çarşı merkezinde ve istasyon caddesinde,Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdik.Kontrollü sosyal hayatın başladığı bu yeni dönemde aylar sonra iş yerlerini açan esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum dedi. Maske takmaya, sosyal mesafelerimizi korumaya ve uyarıları dikkate almaya devam edelim.Koronavirüsü tedbirleri kapsamında,en çok etkilenen kesim olan esnafın yanında olduklarının altını çizen Başkan Soylu, ticari aktivite açısından İlçemizin gözbebeği olan esnafımızın daima yanındayız.Esnaf ziyaretleri sırasında sosyal mesafe kurallarını hatırlatmayı da ihmal etmeyen Başkan Soylu.maske kullanımı ve hijyen konusunda da dikkatli davranılması gerektiğini dile getirdi.

HABER : MUSA KILINÇ


Anahtar Kelimeler: BAŞKAN SOYLU' BİZZAT DENETLEDİ