Başkan Soylu, STK ve Muhtarlarla İftar’da Bir Araya Geldi

.

24.04.2022 15:25:00 704 0
Başkan Soylu, STK ve Muhtarlarla İftar’da Bir Araya Geldi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, Ramazan ayı dolayısıyla kentteki birlik, beraberlik ve kaynaşma duygularının pekişmesi amacıyla mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti ilçe başkanları ile iftarda bir araya geldi.

Royal Aqua Park’ta düzenlenen iftar programına AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, HÜDAPAR İlçe Başkanı Adnan Sağlam, Siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra merkez ve kırsal mahalle muhtarları, Sivil Toplum Kuruluşları, Belediye Başkan Yardımcıları Übeyt Kurt, Ahmet Ergin, Adnan Daşkıran, Belediye Meclis Üyesi Ümit Bilgin, Naif Karataş, Cuma Barutçu, İshak Uğur ve basın mensupları katıldı. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, tüm konukları büyük bir nezaketle karşıladı.

Başkan Soylu’dan Nezaketli Karşılama

Misafirlerin tek tek elini sıkan Başkan Soylu, iftar yemeği süresince de muhtarlarla ve Sivil Toplum Kuruluşlarıyla uzun uzun sohbet etme imkanı buldu. Geniş katılımın olduğu iftar programında ezanın okunmasının ardından dualar edilerek oruçlar açıldı. Başkan Soylu, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada birlik, beraberlik ve ortak hareket etme duygularıyla düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı tüm muhtarlara ve Sivil Toplum Kuruluşlarına Siyasi Parti İlçe Başkanlarına teşekkür etti. Yapılan toplu iftar duasının ardından anlamlı bir konuşma yapan Başkan Soylu, müşterek hareket etmenin önemini vurguladı. Başkan Soylu, kırsal mahallelerin sınırlarının belirlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Doğantekin’den Zeynel Başkan’a Sitem

İlçenin sorunlarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Abdulcelil Doğantekin, daha sonra Zeynel Başkan’a sitem etti. Doğantekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün Ceylanpınar’a hizmet etmediğini, üvey evlat muamelesi gösterdiğini dile getirdi. Doğantekin konuşmasında; “İlçe Belediye Başkanından bile daha fazla oy alan Beyazgül neden Ceylanpınar’a hak ettiği hizmetleri yapmıyor? Yarım saatliğine uğrayıp, sadece bir merhaba demeye gelip gidiyor. Kayda değer bir hizmetini göremedik” dedi.

Gerçekleştirilen iftar programından dolayı Mahalle Muhtarları ve Sivil Toplum Kuruluşları Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür etti. Program talep ve önerilerinin ardından son buldu.

Haber Merkezi