Başkan Soylu, Kırsalda Kilitli Parke Taşı Döşeyerek Çalışmalara Start Verdi

.

YEREL 22.12.2020 16:28:00 1256 0
Başkan Soylu, Kırsalda Kilitli Parke Taşı Döşeyerek Çalışmalara Start Verdi

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları ile Kırsalda yer alan Yukarı Karataş Mahallesinde kilitli Parke çalışmalarına başlanıldı. Çalışma alanını ziyaret eden Başkan Soylu, elleriyle kilitli parke taşı döşeyerek çalışmalara start verdi.

Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’nun talimatları ile Fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, kırsal mahallelerde kilitli parke taşı döşemek için seferber oldu. Geçtiğimiz günlerde ilçe kırsalında yer alan Muratlı mahallesinde başlatılan kilitli parke çalışmalarının ardından Yukarı Karataş mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına başlatıldı. Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, “Kırsal mahallelerde tozlu ve çamurlu mahalle bırakmayana dek çalışmalarımızı sürdüreceğiz”. Dedi. Yukarı Karataş mahallesinde çalışma alanını ziyaret eden Başkan Soylu, elleriyle kilitli parke taşı döşedi. yapılan çalışmalardan  memnun kalan mahalle sakinleri ise Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’ya teşekkür ettiler.

“20 Yıl Boyunca Siyasetle Uğraştım, Böyle Bir Hizmet Görmedim’’

Yukarı Karataş Mahalle muhtarı Mehmet Karataş, “30 Yıldır mahalle muhtarıyım, 20 yıl boyunca siyasetle uğraştım ve böyle bir hizmet görmedim. Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu’dan Allah razı olsun. Gece gündüz durmadan çalışıyor. Ben şahsen çok memnunum Allah razı olsun. Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve bütün Ak Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Ceylanpınar Belediyesinin yaptığı hizmeti hiç kimse yapmadı ekipler gece gündüz çalışıyor”  dedi.

“Çamur ve Tozdan Geçemediğimiz Mahallelerde Şimdi Terlikle Yürüyoruz’’

Mahalle sakinlerinden Mehmet Karataş, “Kilitli parke taşı döşeme çalışmaları bizler için iyi oldu. Çamurdan ve tozdan geçemediğimiz mahallelerde şimdi terlikle yürüyoruz. Belediye Başkanımızın yaptığı bu çalışmalardan dolayı çok çok teşekkürlerimizi iletiyoruz. Görevlerinde başarılar diliyorum’’ dedi.

Başkan Soylu, ‘’Milletimizin Bizlere Verdiği Güç ile Çalışmalara Devam Edeceğiz’’

Konuyla ilgili yazılı açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu; “İmkanlarımız dahilinde kırsalda yer alan tüm mahallelerimizin kilitli parke taşı ile döşeyerek vatandaşlarımıza hizmet götürmeye devam edeceğiz. Reisi Cumhurumuzun desteği ve milletimizin bizlere verdiği güç ile kırsalda parke taşı döşenmeyen mahallemiz kalmayıncaya dek çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.

haber musa kılınç