Başkan Soylu Belediye Hizmet’ini 2 ‘ye Katladı

Ceylanpınar Belediyesi, çalışmalarda ve yatırımlarda atağa kalkarak yol ve parke taşı çalışmalarında ilçenin tarih boyunca aldığı hizmeti 2 ‘ye katlamayı başardı.

YEREL 19.08.2020 10:01:00 1614 0
Başkan Soylu Belediye Hizmet’ini 2 ‘ye Katladı

Ceylanpınar Belediyesi Başkanı Feyyaz Soylu merkez mahallelerde olduğu gibi kırsal mahallelerde’ de çalışmalarını aralıksız çalışmaları sürdürüyor. Kırsal mahallelerin daha modern bir görünüme kavuşması amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında kırsal Gümüş mahallesinde sokak ve caddelerde kilitli parke taşı çalışmaları aralıksız sürüyor.

 

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

 Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Feyyaz Soylu, bütün kırsal mahallelerin sokak ve caddelerini Program dahilinde kilitli parke taşı yapacaklarını söyledi.

 

İlçe genelinde çalışmalara ara vermeden devam ettiklerini belirten Ceylanpınar Belediye Başkanı Feyyaz Soylu,” Ceylanpınar İlçemizin genelinde hummalı çalışmalarımız devam ediyor.

 Gerek Park ve Bahçeler gerek Fen İşleri Müdürlüğümüz ve diğer müdürlüklerimiz Ceylanpınar’ı hakkettiği yere taşımak için çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini ifade eden soylu.

Vatandaşa kaliteli hizmet sunmak için adeta seferberlik başlatan belediye, Başkanı Feyyaz soylu çalışmalarını aralıksız hız kesmeden devam ediyor

Belediye hizmetlerinin görevlendirmenin ardından katlandığına dikkati çeken Soylu, şöyle devam etti:

 Bakımsız Mahaller kalamayacak
Ceylanpınar Belediyesi Mahalle’leri bakımsızlık ’tan kurtararak güzelleştirirken, döşeyerek kullanışlı hale getiriyor. Birçok mahallede parke taşı yenileme ve döşeme çalışmaları devam ediyor. Yapılan çalışmalardan Mahalle sakinleri çok sevinçli ve mutlu olduğu gözlerden kaçmadı.

 Çalışmalarda bu ayrıntılara dikkat edilmesi  vatandaşları sevindirdi.
Çok Yönlü Hizmet Çalışması
Huzurlu, temiz ve yaşanılır bir Mahalle için  büyük bir hizmet seferberliği başlattıklarını, bu kapsamda bir çok cadde, sokak ve mahallede yol yapım, bakım ve döşeme çalışması yürüttüklerini  belirten  Ceylanpınar Belediye’si Başkanı Feyyaz Soylu vatandaşların eleştirilerine neden olan kaldırımları yenileyerek parke taşı döşeme çalışmalarına başladıklarını söyledi.
 Ceylanpınar Belediye Başkanı” Soylu İlçemizde  Köylerimiz ’de bozulmuş olan, bakımsız hale gelen yolları, caddeleri  ve sokakları yenilemek için başlatmış olduğumuz hizmet seferberliği devam ediyor.  Buralarda gerekli bakım ve onarımı yaparak bazalt taşından üretmiş olduğumuz parke taşı ile güzelleştiriyoruz. Bu çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızın günlük yaşamda kullandığı kaldırımları da yenileyerek yeni parke taşları döşüyoruz. Bizim işimiz vatandaşımıza layık olduğu hizmetleri götürmek. Çok yönlü çalışmalarla Mahallelerimizi ve sokaklarımızı kullanışlı hale getiriyoruz.” diye konuştu.HABER:Musa kılınç