Başkan Aday Adayı Seyithan Atilla, Ceylanpınar'a Umut Işığı Saçtı

.

SİYASET 6.11.2023 10:14:00 2692 0
Başkan Aday Adayı Seyithan Atilla, Ceylanpınar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde siyasi atmosfer giderek ısınırken, dikkat çekici bir isim Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için aday adaylığını resmen duyurdu. Eski Belediye Başkanı Merhum Mehmet atilla'nın oğlu,Eski Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla'nın yeğeni, ülkemizin sevgili lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulan AK Parti'den aday adayı olan Avukat Seyithan Atilla, bu anlamlı adımıyla ilçeye umut ışığı saçtı.

Seyithan Atilla, basın mensupları ve vatandaşların yoğun ilgisi altında gerçekleşen basın açıklamasında, "Sevdalısı olduğumuz Reis'imizin kurduğu AK Parti'den Ceylanpınar Belediye Başkanlığı aday adaylığımı açıklıyorum ve bu süreçte sizlerin duasını ve desteğini istiyorum" dedi.

Geçmişi ve Ceylanpınar'a olan bağlılığıyla ön plana çıkan Atilla, ilçenin sorunlarını ve çözüm yollarını iyi bildiğini vurguladı. "Çünkü geçmişimiz belli ve yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır" diyen Atilla, duygusal bir anlamla devam etti, "Yürekten inanıyorum ki sahada bizlere gösterdiğiniz yakın ilgi, alaka ve samimiyet, bu aday adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır."

Ceylanpınar halkının hizmetin en iyisine layık olduğuna inanarak sözlerini noktalayan Atilla, "Biz biliyoruz ve inanıyoruz ki dünde, bugün de yarın da Ceylanpınar, hizmetin en iyisine layıktır" dedi.

Seyithan Atilla'nın adaylık açıklaması, Ceylanpınar'ın geleceği ve halkının beklediği güzel günler için umut vadeden bir başlangıç olarak hafızalarda yer etti.

Seyithan Atilla Konuşmasıda şunları söyledi 

Çok Kıymetli meclis üyesi arkadaşlarım, muhtarlar, Atilla ailesinin dava arkadaşları saygıder Ceylanpınarlılar ve değerli basın mensubu arkadaşlar. Hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz.

Sözlerime başlamadan önce Filistin’eMüslüman kardeşlerimize zulüm eden İsraillikınayarak ve lanetleyerek başlamak istiyorum.

Halkımız ve bütün insanlık bilmelidir ki bu bölgede akan kanın, bütün iç savaşların ve terör olaylarının arkasında doğrudan ya da dolaylı olarak Amerika ve İsrail vardır.

Rabbim zalimlerin belasını versin inşallah…

Bizim için mübarek kılınmış topraklarda, mübarek kılınmış bir şehirde ve mübarek kılınmış bir mabette küstah İsrail’in silahlı unsurlarının kanlı ve kirli postalları ile dolaşması en aşağılık bir davranıştır.

Kıymetli hemşerilerim ve değerli basın mensubu arkadaşlar malumunuz 2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlere 5 ay gibi kısa bir zaman kaldı. 

Benhemşeriniz ve kardeşiniz Seyithan Atilla olarak Allaha şükürler olsun ki seçim zamanı sahaya inenlerden olmadım. Benden önce aktif siyasette bulunan aile büyüklerim gibi her bir hemşerimizin iyi gününde kötü gününde acısında tatlısında sevincinde mutluluğunda bulundum bulunmaya çalıştım ve memleketimden eğitim gördüğüm dönemler hariç hiç bir zaman ayrılmadım.

 Sizlere ve memleketimize hizmetin en iyisi, en güzeli ve en doğrusunu sunmak amacıyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda yaklaşık 4yıldır sahalardayız, şehir merkezi ziyaretlerimiz ve kırsal mahalle ziyaretlerimizde sizlerin bizlere göstermiş olduğu yakın ilgi alaka ve samimiyetten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Atilla ailesi olarak 70yıllık siyasi geçmişimizde her bir seçimde desteğini bizden esirgemeyen değerli hemşerilerime ayrıca teşekkür ediyorum.

 Yerel seçimlere katılacak adayların siyasi partilere aday aday adaylık başvuru süreci önümüzdeki günlerde başlıyor.

Değerli dava arkadaşlarım kıymetli hemşerilerim saygıdeğer basın mensubu arkadaşlar, doğup büyüdüğüm sevdalısı olduğum İlçeme hizmet etmek gençlerimize istihdam sağlamak ve çalışkan belediyecilik anlayışıyla çıkmış 

olduğum bu yolda Buradan kendi memleketimden kendi topraklarımdan siz değerli hemşerilerime şunu açıklamak istiyorum sevdalısı olduğumuz reisi cumhurumuzun kurmuş olduğu Ak partimizden aday adaylığımı açıklıyor ve sizlerin bu süreçte duasını,desteğini istiyorum.

Bizler Ceylanpınar’ımızınsorunlarını da bu sorunlara çözümleride çok iyi biliyoruz.Çünkü geçmişimiz belli ve yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır.

Kıymetlihemşerilerim; ben buna yürekten inanıyorum ki saha da bizlere göstermiş olduğunuz yakın ilgi alaka ve samimiyet bu aday adaylık sürecinde ve yerel seçimlerde sahaya ve sandığa en iyi şekilde yansıyacaktır. Bundan kesinlikle şüphemiz yoktur.

Biz biliyor ve inanıyoruz ki,

Dünde bugün de, yarın da…

Ceylanpınar hizmetin en iyisine layıktır.

Haydi, hep birlikte yeni hedeflere deyip

Hepinizi hepimizi Allaha emanet ediyorum.

SağalasınCeylanpınar

Varol’asınCeylanpınar

Allaha emanet olasın Ceylanpınar