Başkan Yavaş, Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Başkan adayı Mansur Yavaş, Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu Üyeleri ile buluştu.

GÜNCEL 10.02.2024 20:22:37 64 0
Başkan Yavaş, Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu üyeleri ile bir araya geldi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara Kent Konseyinin organize ettiği ‘Sivil Toplum Buluşmaları’ kapsamında Yozgat Demokrat Dernekleri Federasyonu yöneticileri ve üyeleriyle bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Mansur Yavaş, “Seçimlerde hep ‘En büyük projeniz nedir?’ diye soruyorlar. Kenti ortak akıl ile idare edeceğiz. Kendi başımıza karar vermeyeceğiz. Çünkü harcadığımız para kendimizin değil. Kendi paramızı harcamayacağımız bir yerde sizin paranızı harcamayacağız. Yatırımlar, gerekli işler, acil neyse onlara öncelik vereceğiz. Çılgın projelerle işimiz yok demiştik” dedi.

“Yine aynı şeffaf bir şekilde yöneteceğiz”

Göreve geldikten sonra köylerde su ve kanalizasyon gibi son derece önemli sorunların olduğunu belirten Yavaş, “En acil, su gibi, ulaşım gibi, insanca ihtiyaçlardan işe başladık. Yaptığımız her şeyin bedelini örneğin kavşakların bedelini mutlaka bildirdik. Ayrıca hesap verme adına tüm harcamaları kuruşuna kadar belirttik. Önümüzdeki yılın bütçesini size sorarak sizlerin ihtiyacı doğrultusunda yapıyoruz, harcıyoruz” ifadelerini kullandı.  

Hibya Haber Ajansı