Başkan Yavaş: Beş yıldır Ankara'da herkes sosyal belediyeciliğin ne olduğunu anladı

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Elmadağlılarla bir araya geldi.

GÜNCEL 27.03.2024 13:19:38 47 0
Başkan Yavaş: Beş yıldır Ankara

Başkan Yavaş, iftar programında yaptığı konuşmada beş yıl boyunca farklı bir belediyecilik uyguladıklarını belirterek, “Betona, plastiğe değil, yeşile yatırım yaptık” dedi.

Yaptıkları yatırımlardan bahseden Başkan Yavaş, Kalkıp proje yapıyoruz diye çöp projelere para ayırmak yerine vatandaşımızın asli ihtiyacı neyse ona yatırım yaptık. Onlar ‘Yerin altına yapılan yatırımlar görünmüyor’ diyor ama Çamlıdere'den Elmadağ'a suyu getirmek bize nasip oldu. Zaman zaman Hasanoğlan'dan şikayetler geliyordu ‘Suyun damlası yok’ diye. Allah'a çok şükür bunu çözdük” diye konuştu.

Başkan Yavaş, “Beş yıldır Ankara'da herkes sosyal belediyeciliğin ne olduğunu anladı” diyerek, Başkent Kart aracılığıyla 200 bin aileye nakit, doğal gaz ve et desteğinde bulunduklarını ve bu desteklerin artarak devam edeceğini kaydetti.

Keçiören’de ihtiyaç sahibi 50 bin aileye destek olduğunu belirten Başkan Yavaş, rakibinin Şubat ayında 2, Kasım ayında ise 11 kişiye destekte bulunduğunu söyledi.

Hibya Haber Ajansı