Başkan Yavaş: “Ben hizmet etmek için seçildim”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Atapark’ta Seçim Koordinasyon Merkezi açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL 3.03.2024 22:11:59 69 0
Başkan Yavaş: “Ben hizmet etmek için seçildim”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş, CHP’nin Keçiören Belediye Başkan Adayı Mesut Özarslan ile birlikte Keçiören ilçesinde Atapark’ta Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

“Ben hizmet etmek için seçildim”

Konuşmasına Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra tüm Ankara’yı kucakladığını vurgulayarak başlayan Yavaş, “Ben hizmet etmek için seçildim, insanları ayırmak için seçilmedim. Hiçbir ilçeye giderken, hiçbir köye, mahalleye giderken vallahi de billahi de ne oy çıkmış bakmadım. Çünkü beni ne ilgilendiriyor? O köyde kanalizasyon açıktan akıyorsa onu bir an evvel ortadan kaldırıp o çocukların, ailelerin sağlığını düşünmek ilgilendiriyor” dedi.

“Belediye başkanı kentinde üşüyen varsa onu ısıtır…”

Belediye başkanın kentin annesi, babası, kardeşi ve evladı olduğunu ifade eden Yavaş, eski dönem kadar asfalt, eski dönemden fazla yeşil alan yaptıklarını kaydederek, “Ama ben bunları belediyecilik saymıyorum. Bir belediye başkanı, kentinde yaşayan insanların içerisinde aç kalan varsa onu doyurur. Üşüyen varsa onu ısıtır. Okuyamayan çocuk varsa onun okuması için gerekli tedbirleri alır. Biz bunu yaptık” diyerek gerçekleştirdikleri sosyal destekler hakkında bilgiler verdi.

“Rekor bir oyla seçiliyoruz”

Gerçekleştirdikleri SKM açılışlarını tarihi kalabalıklarla gerçekleştirdiklerini söyleyen Yavaş, “Artık Ankara halkı diyor ki rekor bir oyla belediyeciliğimizi onaylayacak. Bu ortaya çıktı. Rekor bir oyla seçiliyoruz” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Hibya Haber Ajansı