Başkan Karalar: “Kendimizi halkımıza adadık”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay ile Seyhan ilçesinin Karayusuflu Mahallesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

GÜNCEL 5.02.2024 14:26:47 79 0
Başkan Karalar: “Kendimizi halkımıza adadık”

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan Belediyesi’nin birlikte hayata geçirdiği Karayusuflu Mahalle Merkezi’nin açılışı yapıldı.

Seyhan ilçesinin Karayusuflu Mahallesi’nde yapılan Mahalle Merkezi’nin açılışına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, siyasiler, muhtarlar ile Karayusuflu ve çevre mahallelerin sakinleri katıldı.

"Hizmetlerimiz artacak"

Üretim, eğitim, paylaşım ve kırsal kalkınmaya yönelik hizmetlere ağırlık verdiklerini belirten ve Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Bilgi evlerimizin sayısı 16 oldu, 2 kütüphane yaptık, iki de gezici kütüphanemiz var. Kırsal kalkınmaya, vatandaşımızın doğup büyüdüğü topraklarda geçimini sağlamasına, mutlu olmasına özel önem veriyoruz. Eğitim merkezlerimizin sayısı artıyor ve engelsiz park yapıyoruz. Önümüzdeki dönemde hizmetlerimizi artıracağız.” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 5 yıl önce göreve başladıklarında, borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdiklerini anlatan Başkan Zeydan Karalar da, “5 bulvar, 3 alt geçit yaptık, 221 cadde ve bulvarı yeniledik, 321 iş makinesi, 111 otobüs aldık, 50 elektrikli otobüs daha alacağız. Adana genelinde asbestli boruları yeniledik, su isale hatları yaptık, eski boruları yenileriyle değiştirdik, su depoları inşa ettik, 4 ilçede arıtma yaptık. 2. Etap Metro ve tramvay hatları hizmete girecek. Mali problemleri geride bıraktık. Halkımıza ne yapsak azdır” açıklamasında bulundu.

Hibya Haber Ajansı