Başkan Karalar: “Halka hizmet ederken siyasi parti ayrımı yapmadık"

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Tufanbeyli’de halkla bir araya geldi.

GÜNCEL 27.02.2024 17:27:16 87 0
Başkan Karalar: “Halka hizmet ederken siyasi parti ayrımı yapmadık

Tufanbeyli’de seçim ofisi açılışına katılan Başkan Karalar, halka hizmet ederken kesinlikle siyasi parti ayrımı ve oy hesabı yapmadıklarını ifade etti.

Tufanbeyli’de tarımın, hayvancılığın gelişmesi için gerçekleştirilen desteklerin yanı sıra bir de gölet yapacaklarını müjdeleyen Başkan Karalar, Adana’da oluşturulan mali mucizeye değindi.

Başkan Karalar, Adana’da 3 alt geçit yapıldığını, 5 bulvar açıldığını, 221 cadde ve bulvarın yenilendiğini, 321 iş makinesi, 111 otobüs alındığını, kira giderinin azaldığını, enerji yatırımlarıyla da enerji giderinin azaldığını anlatarak, 351 haciz dosyası bulunan ve işçisine maaş ödeyemeyen bir belediyeden bugünlere gelindiğini söyledi.

Köy ziyaretlerinde halkla sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, bölgeye, köylere yapılan su, yol diğer önemli altyapı hizmetleriyle, giderilen ihtiyaçlarla ilgili bilgi vererek cümlelerini şu sözlerle noktaladı:

“Üreticiye güneş paneli, yem, fide gibi destekler verilirken siyasi parti ayrımı ve oy hesabı yapmadık. Batık, işçinin maaşının ödenemediği, mazot alamayan bir belediye devraldık. Borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, geliri borcunun 4 katı haline getirdik. Sapasağlam bir bütçe oluşturduk ve o nedenle halkın taleplerinin yerine getirilmesi için söz verebiliyoruz.”

Hibya Haber Ajansı