Başkan Gürkan'dan İl Milli Eğitim Müdürü Bakır’a ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

YAŞAM 27.12.2023 15:38:56 96 0
 Başkan Gürkan

Gürkan: "Öğrencilerimizin yetişmesinde emeği olan tüm öğretmenlerimizi kutluyorum"

Eğitime yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Gürkan, “Şubat depremlerinde büyük bir felaket geçirdik ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile o dönemde çok yakinen çalıştık. Netice itibariyle asrın felaketini yaşadık, o nedenle yaralarımızı hep beraber saracağız. Malatya’mızda okulların açık olması ve eğitimin sürdürülebilir olması eğitim açısından çok önemlidir. Bu anlamda Malatya İl Milli Eğitim Müdürümüzün şahsında bütün eğitim camiasını tebrik ediyorum.'' dedi.

Çoğu okulun açık, bazılarının ise yıkılan okullardan dolayı ikili eğitim gördüklerini belirten Başkan Gürkan,  ''Malatya’mızda bütün eğitim faaliyetlerini sürdüren öğretmenlerimizi de tebrik ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni okullarımızın yapılması, güçlendirilmesi gereken okullarımızın güçlendirilmesi noktasında üzerimize düşen her türlü görevi ve gayreti gösteriyoruz, göstermeye de devam ediyoruz.'' ifadelerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı