Başkan Gürkan mezarlık işleri personelleriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri yeni Hizmet Binasında personellerle bir araya geldi.

YAŞAM 26.03.2024 13:11:53 65 0
Başkan Gürkan mezarlık işleri personelleriyle bir araya geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 6 Şubat’ta yaşanan depremler sonrası Mezarlık İşlerine bağlı ekiplerin canla başla çalıştığına vurgu yaparak, “Sizler bu memlekette kahramanlık ve hizmet destanı yazdınız. Allah sizlere işlerinizde kolaylık versin” dedi.

6 Şubat depremlerinde Mezarlık İşleri Başkanlığına bağlı ekiplerin üzerlerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdiklerini belirten Başkan Gürkan, “Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Ramazan ayı sizlere ve ailelerinize mübarek olsun.  Bu ayda yapmış olduğumuz ibadetler ve dualarımız Cenabı Allah’ın nezdinde kabul buyursun. Sizler gerçekten çok büyük bir kahramanlık örneği gösterdiniz. 6 Şubat’ta 11 ili etkileyen büyük depremler yaşadık. 11 ilin 4 ili depremden oldukça fazla etkilendi. Bu illerden birisi de Malatya’ydı. Bin yılın felaketinde binlerce vatandaşımızı kaybettik. O dönemde hepimizin aileleri depremzedeydi. Kimileri yakınlarını kaybetti. Ayrıca havanın -15, -20 dereceleri gördüğü bir dönemdi. Vatandaşlarımıza hizmet etme noktasında en ufak bir ‘of’ demeden büyük bir fedakarlık içerisinde canla başla çalıştınız” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı