Başkan Büyükkılıç'tan yeni yıl mesajı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2024 yılı dolayısıyla yayımladığı mesajında, geride kalan 2023 yılı gibi 2024 yılının da hizmetlerle dolu dolu geçmesini temenni ederek, “Yeni yılımız hayırlı, bereketli, huzurlu, sağlıklı geçsin.” d

YAŞAM 29.12.2023 12:07:40 64 0
Başkan Büyükkılıç

Vatandaşlara hizmette en yetkin kurumlardan olan Büyükşehir Belediyesi’nde 4,5 yılı aşkın süre hizmet ettiklerine işaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri için söz verdikleri ‘150. Yılda 150 Proje’nin de adeta genişleyerek 2023 yılı itibariyle 418 projeye ulaştığını paylaştı.

Büyükkılıç konuya ilişkin olarak, “Göreve gelmeden önce vadettiğimiz 150. Yılda 150 Proje’miz, 2023 yılı sonu itibariyle şükürler olsun arttı, genişledi, gelişti, hizmet vermeye başladı, 418 projeye çıktı. Her şeyin en iyisine layık kadirşinas hemşehrilerimize ve kadim şehrimize yakıştı.” diye konuştu.

Ulaşımdan altyapıya, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, spordan kültür sanata kadar hemen her alanda yatırım ve projeleri gerçekleştirerek, kendilerini seçen ve seven Kayserili vatandaşlara layık olmak için çırpındıklarını paylaşan Başkan Büyükkılıç, “Ulaşımdan altyapıya, eğitimden sağlığa, tarımdan turizme, spordan kültür sanata kadar hemen her alanda yatırım ve projeleri hayata geçirmek ve bizi seven, bizi seçen, bizlere güvenen hemşehrilerimize layık olmak için çırpındık, çabaladık. ” dedi.

Büyükkılıç, 2023 yılının 6 Şubat tarihinde, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş’taki depremi de hatırlatarak, depremde vefat edenlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifa ve yakınları vefat eden vatandaşlara sabırlar diledi.

Merkez ile kırsal mahalleler arasında hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmetleri sürdürürken, ortak akıl ve istişare ile birlikte yerel yönetim faaliyetlerini yürüttüklerini de söyleyen Büyükkılıç, “Son bir yıl içerisinde ilçelere ihtiyaç tespiti ve halk ile kucaklaşmak adına tam 150 ziyaret gerçekleştirdik. Yaklaşık son 5 yıldaki ziyaret sayımız ise 456.” ifadelerinde bulundu.

Büyükkılıç ayrıca, “İki yıl üst üste bütçesinden yatırıma en çok pay ayıran büyükşehir olarak gurur duyuyor, halka hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bu anlamda yine hizmetlerle dolu bir yıl olacağını umduğumuz 2024 yılının bütçesini 11 milyar 500 milyon olarak belirledik. Hayırlı, bereketli olsun. 2024 yılı huzur, bereket, sağlık ile gelsin diyor, başta Kayserili hemşehrilerim olmak üzere tüm ülkemize sağlık ve huzur dolu nice yıllar temennisinde bulunuyorum.” dedi.

Hibya Haber Ajansı