Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hacılar ilçesinde vatandaşlarla iftar sofrasında ve teravih namazında bir araya geldi.

GÜNCEL 16.03.2024 13:25:17 50 0
Başkan Büyükkılıç, vatandaşlarla  iftar sofrasında buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İftar programında birlik ve beraberlik mesajı vererek,  “16 ilçemizi de bağrıma basıyorum. Ağabeylik kolay olmuyor.” dedi.

Öğrencilik yıllarından ‘Zincirler kırılsın, Ayasofya açılsın’ sloganlarını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın kızıl elma olarak nitelendirdiği Ayasofya’nın açılması anlayışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayata geçirdiğini söyledi.

Başkan Büyükkılıç ‘Belediyecilik zaten bizim işimiz’ diyerek, yatırımdan yatırıma koştuklarını vurguladı. Halktan hiç kopmadıklarını ve icraatları, yatırımları ile her zaman halkın içerisinde olduklarının altını çizdi.

"Halktan hiç kopmadık" diyen Başkan Büyükkılıç, “İcraatlarımızla, yatırımlarımızla, insanlığımızla her zaman halkın içerisinde olduk. Daha fazlasını yapmamıza hiçbir engel yok. Bugüne kadar yapanlar bundan sonrasını da yapar. Bundan sonraki süreçte de sizleri mahcup etmeyeceğimize inanıyoruz” şeklinde konuştu.

İftar sonrası Hacılar Camii Kebir’de teravih namazını eda eden Başkan Büyükkılıç, teravih sonrası vatandaşlara kuru Türk kahvesi ikram ederek, ilçe sakinleri ile sohbet etti.

Hibya Haber Ajansı