Başkan Büyükkılıç, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Dolu ile görüştü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Öz Ağaç-İş Sendikası Kayseri Şubesi’ni ziyaret etti.

GÜNCEL 23.02.2024 11:07:01 52 0
Başkan Büyükkılıç, Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Dolu ile görüştü

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı  Memduh Büyükkılıç, Öz Ağaç-İş Sendikası’nı ziyaret ederek, Genel Başkan Tuncay Dolu ile bir araya geldi.

Genişletilmiş Komite Toplantısı’nda sendika yönetimi ve üyeleri ile buluşan Başkan Büyükkılıç, “Öncelikle kendi evine gelen bir kardeşiniz mantığı içerisinde bizi burada sıcak bir şekilde karşılayan siz değerli kardeşlerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyor, her birinizi selamlıyorum” dedi.

“Sizleri seviyoruz, sizlerin hizmetkarıyız”

Bir sevdanın insanı olduklarını ifade eden Büyükkılıç, “Kayseri, büyükşehirler içerisinde yatırımlara en çok pay ayıran bir numaralı şehirdir. Bunu tarafsız kuruluşların yaptığı değerlendirmeler söylüyor. Mevla’m sizlere layık kılsın, sizleri seviyoruz, sizlerin hizmetkarıyız, sizlere minnettarız” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, insanlığın hizmetkarı olduklarını belirterek, “Bizim kültürümüzde, inancımızda, Cenab-ı Allah’ın, insanların hayırlısı hizmetkarı olandır emri gereğince sizlere faydalı ve hizmetkar olma anlayışı içerisinde çalışan bir kardeşinizim. 1 milyon 260 bin metrekare Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni hayata geçirdik. Türkiye’de şuan için tek” ifadelerini kullandı.

Öz Ağaç-İş Sendikası Genel Başkanı Tuncay Dolu da “Milli ve manevi kimliğe sahip, bizim içimizden çıkan adaylarımızı, siyasetçilerimizi desteklemek bizim boynumuzun borcudur. Memduh başkanım gibi Cumhur İttifakı adayı olarak milli ve manevi değerleri taşıyan adaylarımız her zaman desteklenecektir” dedi.

Hibya Haber Ajansı