Başkan Büyükkılıç, OSB'de yer alan fabrikaları ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş ile birlikte ihracat alanında büyük öneme sahip Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) yer alan fabrikaları ziyaret etti.

GÜNCEL 21.03.2024 11:40:23 63 0
Başkan Büyükkılıç, OSB

aşkan Büyükkılıç, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Hacı Turan ve AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte Turkuaz, Üç Yıldız ve Portal Çelik Kapı firmalarını ziyaret ederek, yönetici ve çalışanlarla bir süre görüştü.

İlk olarak şehrin ekonomisine katkı sağlayan firmalardan Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan Turkuaz Seramik firmasını ziyaret eden Büyükkılıç ve Elitaş, Turkuaz Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Abidin Özkaya ile bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç kendilerini, fabrikalarında misafir eden firma yönetimine ve şehrin üretimine katkı sağlayan personele teşekkür etti.

Daha sonra çelik kapı fabrikası Portal Çelik Kapı’yı ziyaret eden Büyükkılıç, burada Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Söyler’den son teknoloji kullanılarak hazırlanan parmak izi ile açılan, uzaktan telefon aracılığı ile de kontrol edilen çelik kapılar ile ilgili bilgi aldı.

Kayseri’nin fedakarca çalışmalar ve hizmetler ile ülke genelinde örnek gösterildiğini vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Böyle hayırsever anlayışı ile yetişen sizleri, deprem döneminde de hep gördük, fedakarca koşturdunuz. Kayseri’mizin insanları da bu manada tüm illerimizde yaptığı fedakarca çalışmalarla kendisinden söz ettirdi. Bizler sizlere layık olmaya çalışıyoruz. Yıllardır koşturuyoruz.” ifadesinde bulundu.

Büyükkılıç, insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışının önemine işaret ederek, şunları söyledi:

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bilge lider Devlet Bahçeli ile onların dayanışmasının en güzel örneğini Kayseri’de sergileyeceğimize inanıyorum. Hem onun yüzünü güldüreceğiz hem de sandıklarda gerekli görevimizi yaparak hareket edeceğiz. Önemli olan ülkemizin bekası, önemli olan insanı yaşat ki devlet yaşasın anlayışı.”

Son olarak Başkan Büyükkılıç, Üç Yıldız ambalaj firmasını ziyaret ederek, personele çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Hibya Haber Ajansı