Başkan Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın toplantısına katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı olarak atanan Tayyar Şahin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunurken, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın Haftalık Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı’na da katıldı.

GÜNCEL 28.12.2023 12:40:18 72 0
Başkan Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’nın toplantısına katıldı

Başkan Büyükkılıç, bu kapsamda AK Parti Genel Merkezi’nin takdirleriyle AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı olarak atanan Tayyar Şahin’e iade-i ziyarette bulunarak, yeni görevinde başarılar diledi.

Büyükkılıç, toplantıda yaptığı konuşmada “Sizleri gördükçe kendimizi daha güçlü hissediyoruz. Bizim başarımızın sırrı sizlerin gayreti, sahada var olmanız, her yerde AK Partimizin, AK kadınların adeta seferber olup, bir vücuttaki damarlar gibi sahada bizleri temsil etmeniz, teşkilatlarımızı, belediyelerimizin çalışmalarını temsil ediyor olmanız, davamızı güçlendiriyor.'' dedi.

Teşkilatların önemine vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi, 16 ilçe içerisinde en büyük ilçe ve önemli bir teşkilattır. Hem gençlerimizin hem de kadın kollarımızın el ele vermek suretiyle teşkilatımızı, değerli başkanımızın elini güçlendirecek, sahadaki sesi olacaksınız.” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı