Başkan Büyükkılıç: “Kayseri artık tarım ve hayvancılık şehri”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ile birlikte Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ile Kayseri Ticaret Borsası iş birliğinde gerçekleşen Tarım Teknolojileri Paneli'ne katıldı.

GÜNCEL 5.03.2024 15:44:53 50 0
Başkan Büyükkılıç: “Kayseri artık tarım ve hayvancılık şehri”

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, panelde yaptığı konuşmada Kayseri’nin sanayi ve ticaret şehri olduğu kadar bir tarım ve turizm şehri olduğunu da ifade ederek “Şehrin daha çok sanayi ve ticaret yönünün önde olduğunu duyardım Kayseri’ye gelmeden önce. Kayseri’ye geldikten sonra gördük ki Kayseri doğru, bir sanayi şehri, bir ticaret şehri ama gururla söylüyoruz ki Kayseri aynı zamanda bir tarım şehri ve turizm şehri.” diye konuştu.

Kayseri’nin artık tarım ve hayvancılık şehri olarak anıldığını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, “Sizlerin yapmış olduğu bu anlamlı ve önemli çalışmalara Kayseri Büyükşehir Belediyesi ya da ilçe belediyelerimizle nasıl katkı sağlarız diye kaygı taşıdığımızı buradan belirtiyorum. Kayseri’miz sanayinin ve ticaretin şehri ama Allah’a şükürler olsun tarım müdürümüz zaman zaman bizi rakamlarla buluşturuyor.” dedi.

Hibya Haber Ajansı