Başkan Büyükkılıç: IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi çiftçimize, üreticimize hayırlı olsun

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tarım ve Orman Bakanlığı kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nun (TKDK) IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi’ni yayımladığını duyurdu.

GÜNCEL 20.03.2024 14:48:21 64 0
Başkan Büyükkılıç: IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi çiftçimize, üreticimize hayırlı olsun

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu tarafından 3 alanda başvuruların kabul edileceğini duyurarak, “IPARD III Çağrı Takvimi çiftçimize, üreticimize hayırlı olsun” dedi.

Konu ile ilgili yaptığı detaylı açıklamada, Başkan Büyükkılıç,  11 yıllık girişimlerin ardından 2023 yılında tarım ve hayvancılık alanında IPARD kapsamına alınan Kayseri’yi de yakından ilgilendiren bir heyecanı yaşadıklarını belirterek, “Tarım ve Orman Bakanlığı’mızın ilgili kuruluşu olan Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu IPARD III 2024 Yılı Çağrı Takvimi’ni yayımladı. Çağrı takvimine uygun olarak; Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar, Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması ile İlgili Fiziki Varlıklara Yönelik Yatırımlar, Çiftlik Faaliyetlerinin Çeşitlendirilmesi ve İş Geliştirme desteğine ilişkin proje başvuruları kabul edecek” diye konuştu.

Hibya Haber Ajansı